Etusivu     Jouluaattopukki      Yrityksille      Joulupukin kirje      Uutisia      Joulutarinaa      Historiaa      Töihin!

 
Joulu Suomen historiaa


Joulu Suomi on vuonna 2009 toimintansa aloittanut laajalti Suomen alueella toimiva joulupukkipalveluna tunnettu Jouluun ja joulupukkeihin erikoistunut ohjelmatoimisto. Joulu Suomen ammattilaisjoulupukit tekevät yhteensä kymmeniä joulupukkikeikkoja marketeissa, kauppakeskuksissa ja yritysten tapahtumissa joulukaudella ennen jouluaattoa ja jouluaattoisin Joulu Suomen kymmenet jouluaattopukit vierailevat sadoissa suomalaiskodeissa. Kun Joulu Suomen joulupukkipalvelu perustettiin, mukana oli jo ensimmäisenä jouluna mukana henkilöitä, joilla oli kokemusta joulupukkina toimimisesta, kokemusta muista joulupukkipalveluista sekä kokemusta lasten parissa työskentelystä, esiintymisestä ja viihdebisneksestä. Sittemmin Joulu Suomen joulupukkien joukkoon on liittynyt paljon lisää kokeneita joulupukkiesiintyjiä ja nuorempia joulupukkiesiintyjiä, joita kaikkia koulutamme eri tavoin ja järjestämme joulupukkikoulutusiltoja.

Ensimmäisenä toimintavuonna 2009 Joulu Suomen joulupukkipalvelu vei joulutervehdyksen tuhansille suomalaisille vieraillen mm. vanhustenkodeissa, päiväkodeissa, kehitysvammaisten kodeissa ja sadoissa suomalaiskodeissa jouluaattona. Joulupukkipalvelu toimi aloitusvuonna pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turun seudulla. Joulupukkipalvelussa työskenteli ensimmäisenä vuonna noin 30 henkilöä, joista suurin osa oli jouluaattopukkeja. Tämän sivun kuvat ovat vuodelta 2009.Copyright 2019 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Joulu Suomen parhaista joulupukeista valikoidut ns. ammattilaisjoulupukit vierailevat ja esiintyvät ennen joulua mm. kauppakeskuksissa, marketeissa, tavarataloissa, yritysten tapahtumissa, pikkujouluissa, joulujuhlissa ja päiväkodeissa. Ennen jouluaattoa toimivilla joulupukeilla on mm. parempia deluxe -partoja ja -peruukkeja sekä muista ammattilaisasusteita kuin sinänsä myös hyviin joulupukkiasuihin pukeutuvilla jouluaattopukeilla.

Vuosien varrella Joulu Suomen joulupukkitoiminta on kehittynyt sekä laadullisesti, että määrällisesti. Tasokas ennen jouluaattoa tapahtuva ammattilaistoiminta on kasvanut ja laajentunut myös maantieteellisesti. Joulupukkejamme esiintyy mm. kauppakeskuksissa, marketeissa ja yritysten tapahtumissa pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi Tampereen seudulla, Turun seudulla, Lahdessa, Kouvolassa, Ikaalisissa ja Länsi-Suomessa.

Jouluaaton joulupukkitoiminnan organisointia on kehitetty kokemuksen pohjalta toimivaksi ja asiakasystävälliseksi. Aikataulut pitävät verrattain hyvin eri puolilla Suomea aikamodulipohjaisessa varausjärjestelmässä, jossa jouluaattoasiakkaat tekevät tilauksen yhden tunnin aikamoduliin. Tilausten tultua sisään joulupukkien reitit tehdään valmiiksi ja asiakkaille ilmoitetaan joulupukkien tarkemmat saapumisajat tekstiviestitse. Tilauspuhelinten määrä kasvoi vuosien varrella jopa kolmeen toiminta-alueiden määrän kasvaessa. Sähköpostitilausten ja joulukaudella 2015 verkkotilausten tullessa mahdolliseksi, on jouluaattopukkitilauspuhelinten määrä laskenut yhteen pääosan tilauksista tullessa internetin kautta. Myöskin jouluaattopukkikanditaattien keskimääräinen taso on kasvanut vuosi vuodelta ja joka vuosi yhä useampi joulupukkimme on työssä joulupukkipalvelussamme jo useampaa joulua perätysten - osa jopa jouluaatosta 2009 lähtien. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä joulupukkipalveluumme ja nykyisin suurin osa asiakkaistamme tilaa meiltä jouluaattopukkia vähintään toista kertaa ja osa jopa vuodesta 2009 lähtien.

Joulu Suomen uudet kotisivut avattiin vuonna 2015 osoitteeseen www.joulupukkeja.vinland.fi . Vuodesta 2016 lähtien Joulu Suomen kyseiselle sivustolle ohjautuu myös uuden Joulu Suomen virallisen domainin www.joulusuomi.fi kautta. Sivuston kautta tarjoamme Joulua odottaville lapsille ja lapsenmielisille ihmisille kaikkialla Suomessa myös muita Jouluun liittyviä palveluja, kuten Joulupukin kirjeitä.

Toivomme, että Joulu Suomi järjestää Teille tänäkin vuonna viihtyisän joulukokemuksen. Oikein mukavaa Joulun aikaa!

Tampereen jouluaattopukki-koulutusillan videokooste 2011:

Helsingin jouluaattopukki-koulutusillan videokooste 2011:

Jouluaattopukkien rekrytointi-video vuodelta 2011: