Joulu Suomen joulupukit, pääsiäispuput ja muut eläinmaskotit yrityksille

 Ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa ympäri vuoden joulupukkeja, joulumuoreja ja eläinmaskottihahmoja kauppakeskuksiin, tavarataloihin, marketteihin, tapahtumiin, joulunavauksiin, palvelukoteihin, päiväkoteihin, syntymäpäiväjuhliin jne. Joulukausina Joulu Suomella työskentelee noin 15 joulupukkiesiintyjää ja joulumuori. Pääsiäiskausina ja muinakin aikoina Joulu Suomi tarjoaa pääsiäispupuja sekä ympäri vuoden myös muita eläinmaskottihahmoja: Ismo-koiraa ja Misu-kattia. Joulu Suomen joulupukit ja maskottihahmot viihdyttävät erityisesti lapsia tarjoillen yleensä makeisia. Joulu Suomen joulupukeista ja maskottihahmosta otetaan paljon valokuvia ja yhteisselfie-kuvia.

Joulukausina ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa joulupukkiesiintyjiä tuomaan jouluista tunnelmaa on sitten kysymys elämysmarkkinoinnista tai asiakkaiden palkitsemisesta ja hyvän joulumielen tuomisesta. Näissä joulupukkiesiintymistehtävissä toimivat parhaat joulupukkiesiintyjämme, jotka tekevät joulupukkiesiintymisiä myös jouluaaton ulkopuolisina aikoina. Yritysjoulupukkiemme asukokonaisuudet ovat myös keskimääräistä paremmat ja yksityiskohtaisemmat kuin perusjouluaattopukkiemme asukokonaisuudet.

Joulu Suomesta voi kysyä lisäksi tarjousta englanninkielisestä tai ruotsinkielisestä joulupukkiesiintyjästä sekä humoristisempaa joulupukkiesiintyjää pikkujouluihin.

Usein joulupukkiesiintyjän tehtävänä marketeissa, tavarataloissa ja kauppakeskuksissa on pitää seuraa ja viihdyttää lapsia, kuunnella heidän lahjatoiveitaan, tarjota makeisia korista ja muu vastaava toiminta, josta voidaan erikseen sopia. Joulupukkiesiintyjämme vierailee paikalla yleensä 4-8 tuntia. Tarjoamme joulupukkiesiintyjiä ja maskotteja yrityksille pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta kauemmaksikin joulupukeista ja maskoteista voi pyytää tarjousta. Viime vuosina yritysjoulupukkiesiintyjämme ovat tehneet keikkoja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi Tampereen seudulla, Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Sastamalassa, Loimaalla ja Ikaalisissa.

Copyright 2019 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Tilaa joulupukkiesiintyjä, pääsiäispupu tai muu eläinhahmo kauppakeskukseen, markettiin tai tapahtumaan numerosta:

045 110 8020  (*jätä vastaajaviesti, jos emme ole tavoitettavissa)      

tai lähetä sähköpostia: tapani[at]joulusuomi.fi

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa yrityksille ja yhteisöille joulupukkeja, pupuja ja muita eläinhahmoja eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin ympäri vuoden.

Referenssejä:

Joulu Suomella on ollut paljon yritysasiakkaita vuodesta 2009 lähtien. Lisäämme tänne myöhemmin lisää asiakkaita, joiden kanssa on toimittu useampana kuin yhtenä toimintavuotena vuodesta 2009 alkaen:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2014 osa 1:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2014 osa 2:

Joulupukkien terveisiä 2014:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2017:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2015:

Joulu Suomen pääsiäispupu: