Joulu Suomen joulupukit, pääsiäispuput ja muut eläinhahmot yrityksille

 Ajankohtaista 13.06.2019: Joulu Suomen uudet eläinmaskottihahmot aloittavat kesällä: Ismo-koira, Misu-katti ja Teppo-Nalle. Lisäksi vauhdikkaassa menossa mukana pääsiäiskaudelta tuttu Ilona-pupu. Joulu Suomi on alkanut tuottaa eläinmaskottihahmoja pääsiäiskaudesta 2019 lähtien mm. marketteihin, kauppakeskuksiin, tapahtumiin ja palvelukoteihin. Iloiset eläinhahmot kohtaavat ja viihdyttävät lapsia, tarjoilevat korista makeisia tuoden hymyn asiakkaiden kasvoille ja ovat tietenkin valmiita mukaan selfiekuviin ja yhteiskuviin. Joulu Suomen eläinhahmoja voi tilata tapahtumiin ympäri vuoden.

Joulukausina ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa joulupukkiesiintyjiä kauppakeskuksiin, tavarataloihin, marketteihin ja joulunavauksiin tuomaan jouluista tunnelmaa on sitten kysymys elämysmarkkinoinnista tai asiakkaiden palkitsemisesta ja hyvän joulumielen tuomisesta. Näissä joulupukkiesiintymistehtävissä toimivat parhaat joulupukkiesiintyjämme, jotka tekevät joulupukkiesiintymisiä myös jouluaaton ulkopuolisina aikoina. Yritysjoulupukkiemme asukokonaisuudet ovat myös keskimääräistä paremmat ja yksityiskohtaisemmat kuin perusjouluaattopukkiemme asukokonaisuudet.

Joulu Suomesta voi kysyä lisäksi tarjousta joulupukkiesiintyjästä mm. yritysten joulutapahtumiin ja joulujuhliin, englanninkielistä joulupukkiesiintyjää kansainväliseen tilaisuuteen, joulupukkiesiintyjää päiväkotiin, vanhustenkotiin tai muuhun palvelukotiin sekä humoristisempaa joulupukkiesiintyjää pikkujouluihin.

Usein joulupukkiesiintyjän tehtävänä marketeissa, tavarataloissa ja kauppakeskuksissa on pitää seuraa ja viihdyttää lapsia, kuunnella heidän lahjatoiveitaan, tarjota makeisia korista ja muu vastaava toiminta, josta voidaan erikseen sopia. Joulupukkiesiintyjämme vierailee paikalla yleensä 4-8 tuntia. Tarjoamme joulupukkiesiintyjiä yrityksille pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta kauemmaksikin joulupukkiesiintyjästä voi pyytää tarjousta. Viime vuosina yritysjoulupukkiesiintyjämme ovat tehneet keikkoja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi Tampereen seudulla, Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Kouvolassa ja Ikaalisissa. Myös joulupukit ovat tilattavissa tapahtumiin ym. ympärivuotisesti.

Copyright 2019 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Tilaa joulupukkiesiintyjä, pääsiäispupu tai muu eläinhahmo kauppakeskukseen, markettiin tai tapahtumaan numerosta:

045 110 8020  (*jätä vastaajaviesti, jos emme ole tavoitettavissa)      

tai lähetä sähköpostia: tapani[at]joulusuomi.fi

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa yrityksille ja yhteisöille joulupukkeja, pupuja ja muita eläinhahmoja eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin ympäri vuoden.

Referenssejä:

Joulu Suomella on ollut paljon yritysasiakkaita vuodesta 2009 lähtien. Lisäämme tänne myöhemmin lisää asiakkaita, joiden kanssa on toimittu useampana kuin yhtenä toimintavuotena vuodesta 2009 alkaen:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2014 osa 1:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2014 osa 2:

Joulupukkien terveisiä 2014:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2017:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2015:

Joulu Suomen pääsiäispupu: