Joulu Suomen joulupukit, pääsiäispuput ja muut eläinmaskotit yrityksille

 Joulu Suomi tarjoaa monipuolisia palveluja yrityksille!

Joulu Suomi tarjoaa yrityksille monipuolisia palveluja joulupukeista maskotteihin ja joulupukin pisteistä valokuvauspalveluihin.

Joulu Suomi tarjoaa ympäri vuoden joulupukkeja, joulumuoreja ja maskottihahmoja kauppakeskuksiin, tavarataloihin, marketteihin, tapahtumiin, joulunavauksiin, palvelukoteihin, päiväkoteihin, syntymäpäiväjuhliin jne. Joulupukkien lisäksi Joulu Suomi tarjoaa myös joulumuoreja ja tonttutyttöjä. Pääsiäiskausina ja muinakin aikoina Joulu Suomi tarjoaa pääsiäispupuja sekä ympäri vuoden myös muita eläinmaskottihahmoja: Ismo-koiraa ja Misu-kattia. Joulu Suomen joulupukit ja maskottihahmot viihdyttävät erityisesti lapsia tarjoillen yleensä makeisia korista. Joulu Suomen joulupukeista,  muista jouluhahmoista ja maskottihahmoista otetaan paljon valokuvia ja yhteisselfie-kuvia.

Joulupukkiasumme ja maskottiasumme ovat hyviä, mutta lisähintaan meiltä on mahdollista saada myös aitopartaisia joulupukkeja ja laadukkailla jakkihärän karvasta valmistetuilla parroilla ja peruukeilla varustettuja joulupukkeja. Omien maskottihahmojemme lisäksi meiltä on mahdollista tilata myös muita maskottihahmoja, joiden asut vuokraamme ammattilaismaskottiasuja valmistavasta vuokraamosta.

Joulu Suomi tarjoaa myös uniikkia ja kaunista Joulupukin pistettä, joka on tunnelmallinen ja rauhallinen paikka joulupukin kohtaamiseen ja valokuvien ottamiseen. Joulupukin pisteessämme on mm. Joulupukin tuoli, reki, lahjapaketteja, joulukuusi, lumimatto, porontalja ja muita somisteita. Joulupukin pisteen lisäksi tarjoamme joulupukin mukaan yksittäistä Joulupukin tuolia.

Joulu Suomelta voi tilata myös ammattilaisvalokuvauspalvelun, jossa ammattilaisvalokuvaaja ottaa valokuvia esimerkiksi kauppakeskuksen asiakkaista Joulupukin tai maskotin kanssa. Valokuvauspalvelu on hyvä yhdistää Joulupukin pisteeseen.

Tarjoamme mös muita tapahtumapalveluja, kuten makeisia ja pieniä lahjoja joulupukkien jaettavaksi tapahtumissa.

Joulu Suomesta voi kysyä lisäksi tarjousta englanninkielisestä tai ruotsinkielisestä joulupukkiesiintyjästä sekä humoristisempaa joulupukkiesiintyjää pikkujouluihin.

Usein jouluesiintyjän tai maskotin tehtävänä marketeissa, tavarataloissa ja kauppakeskuksissa on pitää seuraa ja viihdyttää lapsia, kuunnella joulun alla heidän lahjatoiveitaan, tarjota makeisia korista ja muu vastaava toiminta, josta voidaan erikseen sopia. Jouluesiintyjämme ja maskottimme vierailevat paikalla yleensä 4-8 tuntia. Suosituin Joulupukki- ja maskottipäivä monissa tapahtumissa on lauantai, mutta suosittelemme ja kannustamme tilaamaan meiltä Super-joulupaketin, jossa joulupukki on viitenä päivänä viikossa samassa kohteessa. Annamme Super-joulupukkipaketteihin huomattavan alennuksen, jolloin päivähinta on edullinen. Super-joulupakettejamme hoitavat parhaat ja kokeneimmat joulupukkimme.

Tarjoamme jouluesiintyjiä ja maskotteja ym. palveluitamme yrityksille pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta kauemmaksikin joulupukeista, maskoteista ja muista palveluista voi pyytää tarjousta. Viime vuosina esiintyjämme ovat tehneet keikkoja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi Tampereen seudulla, Turun seudulla, Porissa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Sastamalassa, Loimaalla ja Ikaalisissa.Copyright 2023 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Tilaa joulupukki, joulumuori, pääsiäispupu tai muu maskottihahmo kauppakeskukseen, markettiin tai tapahtumaan numerosta:

045 110 8020  (*jätä vastaajaviesti, jos emme ole tavoitettavissa)      

tai lähetä sähköpostia: tapani[at]joulusuomi.fi

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa yrityksille ja yhteisöille joulupukkeja, joulumuoreja, pupuja ja muita maskottihahmoja eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin ympäri vuoden.

Referenssejä:

Joulu Suomella on ollut paljon tyytyväisiä yritysasiakkaita vuodesta 2009 lähtien. Lisäämme tänne myöhemmin lisää asiakkaita, joiden kanssa on toimittu useampana kuin yhtenä toimintavuotena vuodesta 2009 alkaen:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2015:

Joulu Suomen Ismo-koira -maskotti:

Joulupukkien terveisiä 2014:

Joulupukkien terveiset 2021:

Joulu Suomen pääsiäispupu:

Joulu Suomen yritysjoulupukkeja 2017: