Etusivu     Jouluaattopukki      Yrityksille      Joulupukin kirje      Uutisia      Joulutarinaa      Historiaa      Töihin!

 Joulu Suomen joulupukki-esiintyjät yrityksille

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa joulupukkiesiintyjiä kauppakeskuksiin, tavarataloihin, marketteihin ja joulunavauksiin tuomaan jouluista tunnelmaa on sitten kysymys elämysmarkkinoinnista tai asiakkaiden palkitsemisesta ja hyvän joulumielen tuomisesta. Näissä joulupukkiesiintymistehtävissä toimivat parhaat joulupukkiesiintyjämme, jotka tekevät joulupukkiesiintymisiä myös jouluaaton ulkopuolisina aikoina. Yritysjoulupukkiemme asukokonaisuudet ovat myös paremmat ja yksityiskohtaisemmat kuin perusjouluaattopukkiemme asukokonaisuudet.

Joulu Suomesta voi kysyä lisäksi tarjousta joulupukkiesiintyjästä mm. yritysten joulutapahtumiin ja joulujuhliin, englanninkielistä joulupukkiesiintyjää kansainväliseen tilaisuuteen, joulupukkiesiintyjää päiväkotiin, vanhustenkotiin tai muuhun palvelukotiin sekä humoristisempaa joulupukkiesiintyjää pikkujouluihin.

Usein joulupukkiesiintyjän tehtävänä marketeissa, tavarataloissa ja kauppakeskuksissa on pitää seuraa lapsille, kuunnella heidän lahjatoiveitaan, tarjota makeisia korista ja muu vastaava toiminta, josta voidaan erikseen sopia. Joulupukkiesiintyjämme vierailee paikalla yleensä 4-8 tuntia. Tarjoamme joulupukkiesiintyjiä yrityksille pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta kauemmaksikin joulupukkiesiintyjästä voi pyytää tarjousta. Viime vuosina yritysjoulupukkiesiintyjämme ovat tehneet keikkoja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi Tampereella, Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Kouvolassa ja Ikaalisissa.


Copyright 2018 Joulu Suomi

Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Tilaa joulupukkiesiintyjä tavarataloon, markettiin tai tapahtumaan numerosta:

045 110 8020           

tai lähetä sähköpostia: tapani[at]joulusuomi.fi

Yritysjoulupukkitilauksia otetaan vastaan ympäri vuoden.

Referenssejä:

Joulu Suomella on ollut paljon yritysasiakkaita vuodesta 2009 lähtien. Lisäämme tänne myöhemmin lisää asiakkaita, joiden kanssa on toimittu useampana kuin yhtenä toimintavuotena vuodesta 2009 alkaen:

Joulu Suomen markettijoulupukkeja 2014 osa 1:

Joulu Suomen markettijoulupukkeja 2014 osa 2:

Joulupukkien terveisiä 2014: