Joulupukin videotervehdys

 
 


Copyright 2021 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Tilaa Joulupukin videotervehdys

Joulu Suomen verkkokaupasta

Joulupukin videotervehdys 2021:

Joulu Suomen uusi Joulupukin videotervehdys 2021 on oivallisen piristävä vaihtoehto Joulupukin kotivierailulle sekä kotimaassa, että ulkomailla - etenkin silloin, kun alueella ei ole saatavilla joulupukkeja kotivierailuille, sekä edelleen COVID-19 -tautiepidemian aikana.

Joulupukin videotervehdys on osittain personoitu. Vajaan 15 minuutin mittaisessa jouluisassa videotervehdyksessä Joulupukki kertoilee Korvatunturin kuulumisia sekä ulkona luonnossa, että ”Korvatunturin tuvassa”. Videotervehdyksen tärkeimmässä personoidussa muutaman minuutin mittaisessa osiossa Joulupukki käyttää jutustelussaan hyödyksi tilaajan antamia tietoja lapsista ja vaikka koko perheestäkin.

Joulupukin uutta videotervehdystä on kehitetty vuodesta 2020 asiakkaiden toiveita kuunnellen. Joulupukin videotervehdys on tarkoitettu katsottavaksi jouluna. Videotervehdys toimitetaan sähköpostitse piilotettuna youtube-videolinkkinä sekä lisäksi myöhemmin postitse korkeampilaatuisena videona USB-muistitikulla. Näin videotervehdys jää talteen muistoksi myös tulevaisuuteen.

Joulupukin videotervehdys tulee tilata viimeistään 15.joulukuuta 2021.  Joulupukin videotervehdyksiä on myynnissä vain rajallinen määrä.