Joulupukin videotervehdys

 
 


Copyright 2020 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Tilaa Joulupukin videotervehdys

Joulu Suomen verkkokaupasta

Joulupukin videotervehdys:

Joulukaudella 2020 Joulu Suomi tarjoaa ensimmäistä kertaa Joulupukin videotervehdys -tuotetta! Joulupukin videotervehdys on oivallinen vaihtoehto Joulupukin kotivierailulle COVID-19 -tautiepidemian aikana, mutta myös alueilla ja paikoissa, joissa joulupukkeja ei ole saatavilla kotivierailulle sekä piristävänä vaihteluna!

Joulupukin videotervehdys on osittain personoitu. Vajaan 15 minuutin mittaisessa jouluisassa videotervehdyksessä Joulupukki mm. samoilee erämaamaisemissa ja kertoilee Korvatunturin kuulumisia. Personoidussa osiossa Joulupukki käyttää hyödyksi tilaajan antamia tietoja lapsista ja vaikka koko perheestäkin.

Joulupukin videotervehdys on tarkoitettu katsottavaksi jouluna. Videotervehdys toimitetaan sähköpostitse piilotettuna youtube-videolinkkinä sekä lisäksi myöhemmin postitse korkeampilaatuisena videona USB-muistitikulla. Näin videotervehdys jää talteen muistoksi myös tulevaisuuteen.

Joulupukin videotervehdys tulee tilata viimeistään 16.joulukuuta 2020.  Joulupukin videotervehdyksiä on myynnissä vain rajallinen määrä.