Joulu Suomen uutisia

 


Vinland Film Company ja Joulu Suomi sulkivat toimiston ja jälkituotantostudion Pasilassa siirtyen uuteen toimintamalliin

6. kesäkuuta 2024

Vinland Film Company sulki toimiston ja jälkituotantostudion Pasilassa. Yritys alkaa käyttämään toistaiseksi tuotannoissa uutta Guerilla Warfare -toimintamallia. Tuotantoyhtiö ja siihen liittyvä ohjelmatoimisto Joulu Suomi toimii jatkossa yrittäjän kotitoimistosta / -studiosta käsin, niinkuin monilla pienyrityksillä on tapana. Suurempien tuotantojen ajaksi voidaan tarvittaessa vuokrata käyttöön tilapäisiä projektitoimistoja. Yrityksen toiminnassa on mukana paljon freelancereita ja alihankkijoita, satunnaisesti myös ulkomailla.

Viime vuodet eivät ole olleet kovin valoisia yrityksen toiminnalle. Tilaisuuksien, kuten lukioiden Vanhojen tanssien ja ylioppilasjuhlien videotaltiointi on jäänyt alle puoleen niistä määristä, joita tilaisuuksia videotaltioitiin ennen koronaepidemiaa. Myöskään tilattavat videotuotteet Vanhojen tansseista ja ylioppilasjuhlista eivät käy enää kaupaksi entiseen malliin. Viisi vuotta sitten Vanhojen tanssit -videoita ja ylioppilasjuhlavideoita tilattiin kaksi kertaa niin paljon kuin nykyisin. Ylioppilasjuhlia kuvataankin nyt enää vain harvoissa ja valikoiduissa lukioissa. Vanhojen tanssit -videoille riittää toistaiseksi vielä tarpeeksi kysyntää tilausmäärien laskusta huolimatta. Tuotantoyhtiön koronarajoitusten aikana kasvanut striimaustoiminta on puolestaan vähentynyt huomattavasti.

Samankaltainen kohtalo on ollut mm. joulupukkeja ja maskotteja järjestävällä Joulu Suomi -ohjelmatoimistopuolella. Joulu Suomen maskottitoiminta on loppunut lähes kokonaan. Jouluaaton kotijoulupukkitoiminta ei ole palannut koronaepidemiaa edeltävälle tasolle, vaan on jäänyt noin puoleen koronaepidemiaa edeltävästä ajasta. Viimeaikainen kuluttajien ostohalukkuuden hiipuminen on näkynyt myös mm. Joulupukin kirjeiden tilausmäärän romahduksessa. Yrityksiin ja tapahtumiin on alettu tilaamaan jälleen joulupukkeja, mutta esimerkiksi marketteihin joulupukkeja ei ole koronaepidemian jälkeen tilattu enää juuri lainkaan.

Vinland Film Company säästää kustannuksista. Pienessä yrityksessä toki kaikki luvut ovat pieniä. Toimistokulujen lisäksi pyrimme siis säästelemään myös monista muista kustannuksista. Tarkoituksemme on kehitellä pieniä innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla emme ainoastaan pyri palvelemaan asiakkaitamme yhtä hyvin kuin ennenkin, vaan vielä paremmin.

Samanaikaisesti Vinland Film Company ja Joulu Suomi kehittelevät uusia hankkeita ja tuottavat sisältöä sosiaaliseen mediaan / YouTubeen.Joulu Suomi liittyy Vinland Film Company Oy:seen

17. syyskuuta 2023

Joulu Suomi -ohjelmatoimisto päättää toimintansa itsenäisenä yrityksenä ja liittyy osaksi Vinland Film Company Oy:tä. Osana Vinland Film Company Oy:tä Joulu Suomi jatkaa kuitenkin itsenäisenä brändinä ja Joulu Suomen yhteystiedot, kuten www-sivusto ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan. Vinland Film Company Oy rekisteröi Joulu Suomen aputoiminimekseen.

Joulu Suomi on järjestänyt joulupukkiesiintyjiä vuodesta 2009 lähtien yrityksille, yhteisöille ja jouluaattoisin koteihin. Joulu Suomi alkoi tarjota vuonna 2010 myös Joulupukin kirjettä ja vuonna 2019 käsinkirjoitettavaa Luksus Joulupukin kirjettä. Vuodesta 2019 lähtien Joulu Suomi on tarjonnut joulupukkien lisäksi ympäri vuoden myös maskotteja tapahtumiin. Koronavuonna 2020 Joulu Suomi tarjosi pienimuotoisesti Joulupukin videotervehdystä. Vuonna 2022 Joulu Suomi aloitti asuvuokraamotoiminnan ja vuokraa joulupukkiasuja pääasiassa jouluaattopukeille sekä maskottiasuja ympäri vuoden. Lisäksi Joulu Suomi on toteuttanut ajoittain myös pienimuotoisia tapahtumapalveluita, kuten järjestänyt lahjoja tai makeisia jaettavaksi tapahtumiin joulupukkiesiintyjiensä tai maskottiesiintyjiensä toimesta. Joulu Suomi on tuottanut myös sisältöä paitsi www-sivustolleen ja somekanavilleen, myös YouTube-kanavalleen. Yhtenä uutena asiana Joulu Suomi on joulukaudella 2023 tarjonnut kauppakeskuksille ja tapahtumiin aktiivisesti omaa kaunista ja uniikkia Joulupukin pistettä, jota ei ole kuitenkaan vielä toistaiseksi tilattu Joulu Suomelta.


Joulu Suomi -yrityksen omistaja on myös Vinland Film Company Oy:n pääomistaja ja yritysten toimintojen yhdistämistä Vinland Film Company Oy:seen onkin kaavailtu jo yli vuosikymmenen ajan. Aika yritystoimintojen yhdistämiselle tuli tänä vuonna. Koronavuosina Joulu Suomen varsinainen ohjelmatoimistotoiminta hiipui joulupukkien ja maskottien kysynnän hiipuessa ja toisaalta muiden tuotteiden, kuten Joulupukin kirjeiden kysyntä kasvoi. Joulu Suomen joulupukki- ja maskottitoiminta ei missään vaiheessa yrityksen historian aikana kasvanut riittävän suureksi, jotta yritys olisi voinut palkata esim. koordinaattorin hoitamaan joulupukki- ja maskottitoimintaa, vaan Joulu Suomen yrittäjä hoiti yritystä muiden yritystensä ohessa. Koska Joulu Suomella ei ollut itsenäisen yritystoiminnan edellytyksiä, asia ratkaistiin nyt yhdistämisellä.


Yhdessä vahvempi


Vinland Film Company Oy on pieni kotimainen ja kansainvälisestikin toimiva elokuva- ja videotuotantoyhtiö, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. painotuotteet. Vinland Film Company Oy:n osaaminen auttaa laajasti Joulu Suomen toimintaa. Vinland Film Company Oy on jo valmiiksi arvonlisäverorekisterissä, johon Joulu Suomikin olisi joutunut varmaankin viimeistään ensi vuonna liittymään erilaisten tuotteiden tarjonnan ja myynnin kasvaessa (varsinainen ohjelmatoimiston esiintymistoiminta ei ole arvonlisäverollista). Kahden pienen yrityksen yhdistäminen vähentää byrokratiaa ja myös monia kuluja esim. vakuutuksissa ja taloushallinnossa.


Joulu Suomi kehittää ja tuo jo joulukaudella 2023 markkinoille uusia painotuotteita. Uusina tuotteina on tulossa joulukaudelle 2023 ainakin uusi perinteinen Joulupukin kirje, AI:n kirjoittama Joulupukin kirje sekä AI:n avulla tehtyjä visuaalisesti näyttäviä joulukortteja. Ensi vuodelle Joulu Suomella on vielä kunnianhimoisempia tuotesuunnitelmia.

Lisäksi Joulu Suomi panostaa nyt ja tulevaisuudessa enemmän videoiden ja sarjojen tuottamiseen mm. YouTube-kanavalleen. Tänä vuonna Joulu Suomi on alkanut julkaista YouTube -sivustollaan videotarinoita, joiden tekemisessä on käytetty hyödyksi erilaisia AI (Artificial intelligence) -sovelluksia. Lyhyitä videotarinoita tullaan näkemään jatkossa lisää ja yrityksen on tarkoitus ottaa tänä syksynä käyttöön useita maksullisia laadukkaita AI -sovelluksia. Syyskaudelle 2024 Joulu Suomi suunnittelee 10-osaisen Joulupukki ja Korvatunturi -aiheisen sarjan tuottamista YouTube-kanavalleen. Sarjan jaksot olisivat kestoltaan n. 10-15 minuuttia ja jaksoja ilmestyisi viikoittain jouluun 2024 asti. Joulu Suomen video- ja sarjatuotannot on suunnattu kansainväliselle yleisölle ja YouTube-kanavan ja videoiden pääkieleksi onkin jo otettu englanninkieli.


Osana Vinland Film Company Oy:tä Joulu Suomi jatkaa edelleen aitojen live-esiintyjien, kuten joulupukkien ja maskottien tarjoamista yrityksille, tapahtumiin ja koteihin niin kauan kuin kysyntää on riittävästi. Jouluaaton joulupukkivierailun perinne on ollut jo pitkään hiipumaan päin, mutta vielä löytyy jonkin verran perheitä, jotka haluavat pitää perinnettä yllä ja tilata joulupukin kotiin jouluaattona. Toki mikäli Joulu Suomen joulupukkiesintyjien ja maskottiesiintyjien kysyntä tulevaisuudessa kasvaisi riittävän suureksi, Joulu Suomesta saattaisi tulla jälleen jonain päivänä oma itsenäinen yrityksensä.


Myös elokuva- ja videotuotantoyhtiö Vinland Film Company Oy:n toiminta on alan yrityksille tuttuun tapaan kausittain vaihtelevaa. Kahden kausiluontoisesti vaihtelevan yrityksen toimintojen yhdistäminen helpottaa esim. toimistohenkilökunnan töiden jakamista toimintojen välillä yrityksen kasvuvaiheessa sekä muiden yhteisten resurssien jakamista ja suunnittelua.


Sekä Vinland Film Company Oy, että Joulu Suomi ovat pieniä, mutta dynaamisia ja ponnekkaita yrityksiä. Joulu Suomen yhdistyessä nyt osaksi Vinland Film Company Oy:tä, Vinland Film Company Oy:stä muodostuu laajempi kokonaisuus täynnä luovaa voimaa. Vinland Film Companyllä on alkamassa tulevaisuudessa monia uusia projekteja ja tuotantoja. Lisäksi monia Vinland Film Companyn tuotantoja on ollut työn alla ja kehitteillä jo pitkään. Joulu Suomella vahvistetun Vinland Film Company Oy:n tuotannoissa, tuotteissa, projekteissa ja tapahtumissa, joissa Joulu Suomi on mukana, työskentelee vuosittain nyt arviolta 100-200 freelanceria, alihankkijaa ja määräaikaista keikkatyöntekijää.


Joulu Suomi -ohjelmatoimiston jatkuminen osana elokuva- ja videotuotantoyhtiötä tällä joulukaudella näkyy asiakkaille lähinnä verkkokaupan uutena osoitteena. Myös Vinland Film Company Oy käyttää MyCashflow -verkkokauppapalvelua. Lisäksi aiemmin arvonlisäverottomien tuotteiden, kuten Joulupukin kirjeiden hinnat muuttuvat arvonlisäverollisiksi osana Vinland Film Company Oy:tä, mikä hieman nostaa niiden tuotteiden hintoja. Näkyvä muutos on myös Joulu Suomen YouTube-kanavan uusi nimi ja osoite, joka heijastelee kanavan uutta sisältöä ja kansainvälistä yleisöä: Santa and Friends - Vinland


Toivottavasti näemme jälleen tulevaisuudessa! Seuraa jännittävää matkaamme tällä sivustollamme, Facebookissa ja Instagrammissa ja tue toimintaamme ilmaiseksi tilaamalla YouTube-kanavamme!Joulu Suomen jouluaattopukkien tilausajat jouluaatolle 2020 ovat tulleet myyntiin

1. lokakuuta 2020

Joulu Suomen joulupukkipalvelun jouluaattopukkiajat ovat tulleet myyntiin Joulu Suomen verkkokauppaan. Joulu Suomi tarjoaa jouluaattona 2020 joulupukkeja 71 paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Turun seudulla, Salossa, Tampereen seudulla, Etelä-Pirkanmaalla, Lahden seudulla, Porin seudulla, Kouvolassa, Kotkan ja Haminan seudulla, Kuopion seudulla, Mikkelin seudulla, Jyväskylän seudulla, Oulun seudulla, Rovaniemellä sekä Tornion ja Kemin seudulla.

Joulukaudella 2020 jouluaattopukki voidaan tilata ensimmäistä kertaa ainoastaan verkkokaupan kautta. Joulu Suomen asiakaspalvelu palvelee silti tarvittaessa puhelimitse. COVID-19 tautiepidemia vaikuttaa Joulu Suomen jouluaattopukkitoimintaan jouluaattona 2020. Pyrimme ylläpitämään hyvää joulupukkiperinnettä ylitse korona-aikojen luomalla turvalliset olosuhteet joulupukkien vierailuille kodeissa.

Joulu Suomen joulupukit noudattavat jouluaattopukkivierailuilla kodeissa seuraavia yleisiä terveysturvallisuustoimenpiteitä: Joulupukkiesiintyjillä on käytössään ensisijaisesti kasvovisiiri, jonka lävitse joulupukkiesiintyjän ilmeet ja eleet näkyvät paremmin tai toissijaisesti kasvomaski tilanteesta riippuen. Jouluaattona 2020 lasten ei ole tarkoitus tulla joulupukin syliin, vaan joulupukkivierailulla on tarkoitus pyrkiä noudattamaan n. 1,5 metrin turvallisuusväliä esim. olohuoneessa mahdollisuuksien mukaan. Näin joulupukki ei myöskään tervehdi joulupukkivierailun aikana lapsia kätellen.

Poikkeuksena tavanomaisiin jouluaattopukkien tilausehtoihin nähden asiakkaalla on oikeus peruuttaa joulupukkitilaus ilman peruutusmaksua, mikäli asiakkaan perheessä joku on sairastunut koronavirukseen, altistunut korovirustartunnalle tai jollakin perheenjäsenellä on ilmennyt koronaviruksen oireiden kaltaisia oireita. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 045 3131 580. Vastaavasti Joulu Suomen joulupukkiesiintyjä ei lähde jouluaattona joulupukin töihin, mikäli joulupukkiesiintyjä on sairastunut koronavirukseen, altistunut koronavirukselle tai hänellä on ilmennyt koronaviruksen oireiden kaltaisia oireita. Tästä johtuen on mahdollista, että Joulu Suomi ei saa järjestettyä tilalle varajoulupukkia. Joulu Suomi ilmoittaa tarvittaessa joulupukin vierailun peruuntumisesta asiakkaalle tekstiviestitse.

Tarkoituksenamme on mahdollistaa iloinen joulupukin vierailu myös tautiepidemian aikana jopa niissäkin tilanteissa, joissa asiakkaan luona koronavirusepidemia aiheuttaa eri syistä johtuen tavallista enemmän huolta. Näihin tilanteisiin tarjoamme verkkokaupassamme ”COVID-19 extraturva” -vaihtoehtoa, jossa joulupukkiesiintyjä ei tule lainkaan käymään sisätiloissa joulupukin vierailun aikana, vaan joulupukin vierailu tapahtuu ulkona ikkunan takana. Tällöin joulupukki tulee asiakkaan kuvaileman ikkunan taakse koputtamaan ja joulupukin vierailu kuulumisineen tapahtuu mahdollisimman normaalisti ikkunan takana - tosin lahjojen jakaminen jää tällöin tekemättä. Ikkuna voi toki olla auki. Joulupukkesiintyjä pitää n. 3 metrin välimatkaa ikkunaan. Joulupukilla on mukanaan asiakkaan lahjasäkki, jonka hän on vaivihkaa hakenut esim. oven takaa rekvisiitakseen ja ikkunan takaa tapahtuvan joulupukin vierailun jälkeen joulupukkiesiintyjä vie lahjasäkkinsä oven taakse. Joulupukin kanssa voidaan keskustella, laulaa, ottaa kuvia ja videoida yms. ikkunan takana tapahtuvassa joulupukin vierailussa. Joulu Suomi harjoitteli ikkunan takana tehtäviä joulupukin vierailuita varten tarjoamalla keväällä 2020 pääkaupunkiseudulla pääsiäispupun vierailuita ikkunan takana.


Joulu Suomi sulkee toimistonsa Helsingin Lauttasaaressa

19. heinäkuuta 2020

Joulu Suomi sulkee toimistonsa ja varastonsa Helsingin Lauttasaaressa 31.07.2020 ja alkaa käyttämään joustavia projektitoimistoratkaisuja tapahtuma- ja esiintymistoiminnan kausittain muuttuvien tarpeiden mukaan. Tarpeiden mukaan joustava kustannustehokas projektitoimistomalli on ollut Joulu Suomella käytössä aiemminkin, joulukausina 2014-2016. Joulu Suomen uusi postiosoite 1.8.2020 alkaen on: Kasavuorentie 18 D 27, 02700 Kauniainen.


Lahjakortilla iloista mieltä Joulu Suomen verkkokaupasta!

15. heinäkuuta 2020

Kesäiset terveiset Joulu Suomesta! Koronavirusaika on rajoittanut ohjelmatoimisto Joulu Suomen toimintaa maaliskuun puolivälistä alkaen ja mm. maskottiesiintymistoimintamme on hiljentynyt jäädyksiin. Haluammekin antaa nyt asiakkaillemme mahdollisuuden tukea Joulu Suomen toimintaa ja valmistautumistamme joulukauteen 2020 tuomalla tässä vaiheessa keskellä kesää markkinoille uuden tuotteen: lahjakortin Joulu Suomen verkkokauppaan.

Joulu Suomen lahjakortit ovat tilattavissa Joulu Suomen verkkokaupasta 15.heinäkuuta 2020 alkaen. Lahjakortteja voidaan käyttää sekä joulupukkitilauksiin, pääsiäispuputilauksiin, Joulupukin kirjetilauksiin ja muihin Joulu Suomen verkkokaupan tuotteisiin.

Joulu Suomen verkkokaupan lahjakortilla lahjoitat iloista mieltä eteenpäin!

Lahjakortti lähetetään sähköpostitse tilaajalle muutaman päivän sisällä. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, vaan tilaaja voi tulostaa sen ja antaa lahjaksi eteenpäin tai käyttää lahjakortin itse. Lahjakortissa on kertakäyttöinen koodi ja lahjakorttia voi käyttää vain kerran.

Joulu Suomen verkkokaupan lahjakortteja on kolmea eri suuruusluokkaa: 20 euron, 50 euron ja 100 euron lahjakortteja. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta ostopäivästä alkaen.

Joulukaudella 2020 Joulu Suomen joulupukkipalvelu tulee toimimaan jälleen 71 paikkakunnalla. Joulukausi 2020 tulee olemaan Joulu Suomen 12. toimintavuosi. Jouluaattopukkiajat tulevat myyntiin verkkokauppaamme viimeistään lokakuun alussa.

Viime joulukaudella toimme markkinoille uuden tuotteen – Luksus Joulupukin kirjeen. Tälle joulukaudelle suunnittelemme verkkokauppaamme lisää uusia tuotteita.

Suora linkki verkkokauppaamme on:  https://joulusuomi.mycashflow.fi

Mukavaa kesän jatkoa!


Ohjelmatoimisto Joulu Suomi tuo markkinoille uuden palvelun: pääsiäispupun vierailemaan ikkunan taakse!

2. huhtikuuta 2020

Joulu Suomi tarjoaa pääsiäisenä 2020 pääsiäispupua vierailulle ikkunan taakse! Kaikkien aikojen hauskin ja jännittävin pääsiäiskokemus ilahduttaa etenkin kotona pääsiäistä viettäviä lapsiperheitä. Pääsiäispupun vierailua tarjotaan to 09.04.2020 - ma 13.04.2020 välisenä aikana. Pääsiäispupu on mahdollista tilata vierailulle ainoastaan pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa.

Pääsiäispupu tulee sovittuna aikana omakotitalon, paritalon tai rivitalon tai muun talon ikkunan taakse vilkuttamaan lapsille, hypähtelemään tanssahtelemaan, pyörähtelemään yms. Muutaman minuutin vierailun aikana pääsiäispupusta voi ottaa vaikkapa kuvia. Pääsiäispupulla on korissaan suklaamunia ja porkkanoita. Jännittävän ja hauskan pääsiäispupun pihamaalla käynnin jälkeen pupu jatkaa matkaansa seuraavalle etapille. Oven taakse pääsiäispupu on jättänyt lapsille suklaamunia. Pääsiäispupumaskotti ei käytännössä jätä suklaamunia oven taakse, vaan tilaajan (esim. vanhempien) on tarkoitus viedä suklaamunat oven taakse tai piilottaa ne muualle pihamaalle ennen pääsiäispupun vierailua. Näin suklaamunat sitten yllätyksellisesti löytyvät oven takaa pääsiäispupun lähdettyä pois!

Joulupukeistaan tunnetuksi tullut ohjelmatoimisto Joulu Suomi aloitti maskottien tarjoamisen pääasiassa yrityksille mm. marketteihin ja erilaisiin tapahtumiin vuonna 2019.

Lisätietoja pääsiäispupun vierailusta ikkunan takana pihamaalla löytyy Pääsiäispupu -sivulta, jossa on myös linkki verkkokauppaamme, josta pääsiäispupun voi tilata. Pääsiäispupu on mahdollista tilata kotivierailulle ainoastaan verkkokauppamme kautta. Pääsiäispupu on tilattava vierailulle vähintään 2 päivää etukäteen.


Ohjelmatoimisto Joulu Suomi laajentaa pääsiäispupuihin ja muihin maskottihahmoihin

27. maaliskuuta 2019

Joulu Suomi laajentaa tänä vuonna toimintaansa pääsiäispupuihin ja muihin maskottihahmoihin, joita on mahdollista tilata yritysten ja yhteisöiden tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä pääsiäiskaudella, että ympärivuotisesti. Ensimmäiset maskottiesiintyjät aloittavat ohjelmatoimisto Joulu Suomen pääsiäispupuina pääsiäiskaudella marketeissa Uudellamaalla. Iloiset pääsiäispuput kohtaavat marketeissa, kauppakeskuksissa ja tapahtumissa lapsia, tarjoilevat korista makeisia tuoden hymyn asiakkaiden kasvoille ja ovat tietenkin valmiita mukaan asiakkaiden ja lasten kanssa selfiekuviin ja yhteiskuviin. Pääsiäispupuilla on yllään pupun kokoasu, johon sisältyy kasvot kokonaan peittävä pupun pää. Pulleilla pupuilla on käytössään lisäksi tekovatsat. Joulu Suomen erilaisia maskottihahmoja voi tilata myös muihin tapahtumiin ympäri vuoden. Maskottihahmojen tarjontaa laajennetaan tarpeen mukaan.


Joulu Suomi 10 vuotta - 10 % juhla-alennuskampanja

5. syyskuuta 2018

Joulukaudella 2009 toimintansa aloittanut Joulu Suomen joulupukkipalvelu järjestää joulukaudella 2018 joulupukkipalvelua 10.kertaa. Kymmenennettä joulupukkikautta juhlistetaan nyt 10-vuotisjuhla-alennuskampanjalla, jossa jouluaattopukkien tilaushinnoista annetaan -10% alennus ympäri maata kaikilla 82 toimintapaikkakunnallamme. 10-vuotisjuhla-alennuskampanja on voimassa verkkokaupassamme 4.9.2018 alkaen aina 31.10.2018 asti.

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi järjestää sekä koteihin joulupukkeja jouluaattoisin, että yritysasiakkaille joulupukkiesiintyjiä ennen joulua. Viime vuosina yritysasiakasmäärä on ollut selvimmin nousussa. Joulu Suomelta tilataan ammattitasoisia yritysjoulupukkeja mm. kauppakeskuksiin, marketteihin, yritysten joulutapahtumiin ja päiväkoteihin.

Joulu Suomen jouluaattopukkipalvelu toimii jouluaattona 2018 seuraavilla 82 paikkakunnalla:

Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Askola, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kerava, Lohja, Mäntsälä, Myrskylä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula ja Vihti.

Tampereen seutu: Tampere, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Häme / Lahden seutu: Lahti ja Hollola.

Häme / Hämeenlinnan ja Riihimäen seutu: Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäki.

Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko ja Salo.

Satakunta: Eura, Eurajoki, Pori, Pomarkku, Rauma ja Ulvila.

Kymenlaakso: Hamina, Kotka ja Kouvola.

Etelä-Pirkanmaa: Valkeakoski ja Akaa.

Savo / Kuopion seutu: Kuopio ja Siilinjärvi.

Savo / Mikkelin seutu: Mikkeli, Hirvensalmi ja Juva.

Savo / Pieksämäen ja Varkauden seutu: Pieksämäki, Varkaus, Joroinen ja Rantasalmi

Pohjanmaa / Oulun seutu: Oulu, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos ja Tyrnävä.

Keski-Suomi: Jyväskylä, Muurame ja Toivakka.

Lappi: Rovaniemi, Kemi, Keminmaa ja Tornio.


Joulu Suomi muutti uuteen toimistoon

28. joulukuuta 2017

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi muutti uuteen toimistoon Lauttasaaren pienteollisuustaloon, Helsinkiin. Uusi osoite on:

Joulu Suomi

Särkiniementie 5 C 38

4.kerros

00210 Helsinki


Joulu Suomi tarjoaa jouluaattopukkipalvelua 100 eri paikkakunnalla jouluaattona 2017

1. syyskuuta 2017

Joulu Suomi tarjoaa jouluaattopukkeja jouluaattona 2017 Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi ensimmäistä kertaa ennätyksellisesti 100 eri paikkakunnalla! Uudet 33 toimintapaikkakuntaa ovat: Akaa, Askola, Enonkoski, Eura, Eurajoki, Hamina, Ilmajoki, Imatra, Inkoo, Joroinen, Kajaani, Karkkila, Kaustinen, Kemi, Keminmaa, Kokkola, Kotka, Kruunupyy, Kurikka, Lappeenranta, Mäntsälä, Myrskylä, Pieksämäki, Pukkila, Raasepori, Rantasalmi, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siuntio, Tornio, Valkeakoski ja Varkaus.

Toiminta jatkuu jouluaattona viime vuoden tapaan näillä 67 paikkakunnalla: Aura, Espoo, Hattula, Hausjärvi, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Isokyrö, Janakkala, Joensuu, Juva, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kangasala, Kauniainen, Kempele, Kerava, Kirkkonummi, Kontiolahti, Kouvola, Kuopio, Lahti, Laihia, Lempäälä, Lieto, Liminka, Liperi, Lohja, Lumijoki, Masku, Mikkeli, Muhos, Mustasaari, Muurame, Naantali, Nokia, Nousiainen, Nurmijärvi, Oulu, Paimio, Parainen, Pirkkala, Pori, Pomarkku, Pornainen, Porvoo, Raisio, Riihimäki, Rovaniemi, Rusko, Salo, Siilinjärvi, Sipoo, Tampere, Toivakka, Turku, Tuusula, Tyrnävä, Ulvila, Vaasa, Vantaa, Vihti, Ylöjärvi.

Joulu Suomen verkkokauppa on nyt avattu joulukaudelle 2017 ja joulupukki on mahdollista tilata Joulu Suomen verkkokaupasta tästä hetkestä eteenpäin aina 19.12.2017 klo 17:00 asti. Puhelintilauksia aletaan vastaanottamaan 20.11.2017 alkaen numerossa 045 3131 580. Löydät jouluaattopukkipaikkakunnat kätevästi organisoituna maakunnittain ja hintaluokittain sivulta Jouluaattopukki. Jouluaattopukkien hinnat vaihtelevat tänä vuonna paikkakunnan ja kellonajan mukaan 55-100 euron välillä.


Joulu Suomen joulupukkipalvelu toimii 70 eri paikkakunnalla jouluaattona 2016

22. marraskuuta 2016

Vuonna 2009 perustettu jouluun ja joulupukkeihin erikoistunut ohjelmatoimisto Joulu Suomi laajentaa jouluaattopukkipalvelua tänä vuonna 32 uudelle paikkakunnalle. Jouluaattopukkipaikkakuntien määrä nousee näin ennätykselliseen 70 paikkakuntaan. Kokonaan uusia jouluaattopukkitoiminta-alueita ovat Rovaniemi, Salo, Lohja ja Porvoo. Lisäksi Joulu Suomi laajentaa toimintaansa ulottumaan monille pienemmille paikkakunnille lähellä vanhoja päätoiminta-alueitaan.

Joulu Suomen jouluaattopukkipalvelu toimii jouluaattona 2016 seuraavilla paikkakunnilla, joista uudet paikkakunnat on merkitty punaisella:

Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Lohja, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Tuusula ja Vihti.

Tampereen seutu: Tampere, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Häme / Lahden seutu: Lahti, Hollola, Nastola.

Häme / Hämeenlinnan ja Riihimäen seutu: Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäki.

Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko ja Salo.

Satakunta: Pori, Pomarkku ja Ulvila.

Kymenlaakso: Kouvola.

Pohjois-Savo: Kuopio, Juankoski, Maaninka ja Siilinjärvi.

Pohjanmaa / Oulun seutu: Oulu, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos ja Tyrnävä.

Pohjanmaa / Vaasan seutu: Vaasa, Isokyrö, Laihia ja Mustasaari.

Keski-Suomi: Jyväskylä, Muurame ja Toivakka.

Etelä-Savo: Mikkeli, Hirvensalmi ja Juva.

Pohjois-Karjala: Joensuu, Kontiolahti ja Liperi.

Lappi: Rovaniemi.

Joulu Suomen jouluaattopukkien hinnat vaihtelevat paikkakunnittain ja aikamoduleittain. Joulu Suomi laski jouluaattopukkien hintoja jopa 20%:lla viime vuodesta. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla joulupukin hintaa kalleimmassa aikamodulissa laskettiin 120 eurosta 100:aan euroon, Sipoossa peräti 120 eurosta 90 euroon ja esim. Turussa 100 eurosta 80 euroon. Edullisimmat joulupukin ajat tippuivat monilla paikkakunnilla 60 eurosta 50 euroon. Joulupukki on mahdollista tilata jouluaatoksi kotivierailulle joko Joulu Suomen verkkokaupasta tai puhelimitse. Vuonna 2015 yli puolet joulupukin Joulu Suomelta tilanneista teki tilauksen verkkokaupan kautta.

Jouluaattopukit rekrytoidaan yleensä paikallisilta alueilta. Suurin osa Joulu Suomen jouluaattopukeista on ns. vanhoja jouluaattopukkeja, jotka ovat tehneet Joulu Suomen jouluaattopukkeina työtä aikaisempinakin jouluina. Jouluaattopukkeja rekrytoidaan vielä lisää mukaan kaikilla toiminta-alueilla 12.12.2016 asti. Vuonna 2015 Joulu Suomen jouluaattopukkien keski-ikä oli noin 42 vuotta ja Joulu Suomen markettijoulupukkien 52 vuotta.

Joulu Suomen markettijoulupukit ovat toimineet tänä vuonna mm. joulunavauksissa, marketeissa ja kauppakeskuksissa 19.marraskuuta alkaen ja tekevät yhteensä kymmeniä keikkoja mm. pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Ikaalisissa ennen jouluaattoa. Lähes kaikki Joulu Suomen markettijoulupukit keikkailevat myös jouluaattona Joulu Suomen jouluaattopukkeina.

Joulu Suomi on nyt myös Facebookissa: www.facebook.com/JouluSuomiJoulu Suomi muutti uuteen toimistoon

13. marraskuuta 2016

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi muutti uuteen toimistoon Helsinkiin, Länsi-Pasilaan. Edeltävinä kolmena joulukautena Joulu Suomi on käyttänyt lyhytaikaisia projektitoimistoja Helsingin Hakaniemessä. Joulu Suomen toimistolta käsin organisoidaan markettijoulupukkitoimintaa ja jouluaattopukkitoimintaa, haastatellaan Uudenmaan joulupukkeja ja järjestetään joulupukkikoulutusiltoja. Uusi postiosoite on:

Joulu Suomi

Rahakamarinportti 3 A

00240 Helsinki


Joulu Suomi Facebookkiin ja uuden kotisivuosoitteen käyttöönotto

27. lokakuuta 2016

Joulu Suomi on perustanut oman Facebook-sivun osoitteeseen: www.facebook.com/JouluSuomi . Joulu Suomen Facebook -sivu tarjoaa lähempää insightia Korvatunturin touhuihin. Joulu Suomen Facebook-sivulla on tarkoitus julkaista kuulumisia joulukauden valmistelujen ja joulukauden edetessä. Seuraamalla Joulu Suomea Facebookissa saat myös ensimmäisten joukossa muistutuksen joulupukin tilaamisesta ja muista ajankohtaisista Joulu Suomen asioista Facebookin uutisvirrassasi.

Joulu Suomi on rekisteröinyt tällä viikolla käyttöönsä myös uuden virallisen domainin www.joulusuomi.fi kotisivuosoitteekseen. Joulu Suomen on tarkoitus käyttää uutta www-osoitetta markkinoinnissaan tänä vuonna. Vielä tällä joulukaudella kävijät kuitenkin ohjautuvat osoitteesta www.joulusuomi.fi Joulu Suomen nykyiselle alidomain -sivustolle www.joulupukkeja.vinland.fi .


Joulu Suomen projektitoimisto starttasi Helsingissä

23. marraskuuta 2015

Joulu Suomen projektitoimisto starttasi Helsingissä, Hakaniemessä maanantaina 23.marraskuuta 2015. Joulu Suomi toimii osoitteessa kolmatta vuotta perätysten. Joulu Suomen projektitoimistolla organisoidaan pääasiassa jouluaattopukkitoimintaa, joka käsittää tänä vuonna 38 eri paikkakuntaa. Osa Joulu Suomen ammattimaisista joulupukeista on jo aloittanut toimintansa marraskuun puolivälissä marketeissa ja kauppakeskuksissa. Ammattilaisjoulupukkeja keikkailee Joulu Suomen palveluksessa tällä joulukaudella viime vuoden tapaan kymmenkunta. Jouluaattona Joulu Suomen joulupukkipalvelu työllistänee jopa 55-60 jouluaattopukkia eri puolilla Suomea.


Joulupukin voi tilata nyt verkkokaupasta

18. marraskuuta 2015

Joulupukin voi tilata kotikäynnille jouluaatoksi 2015 nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja ehkäpä koko maailmassa verkkokaupasta! Vuodesta 2009 toiminut Jouluun ja joulupukkeihin erikoistunut ohjelmatoimisto Joulu Suomi on ottanut käyttöön Suomen johtavan verkkomaksuvälittäjä Checkout Finland Oy:n verkkomaksupalvelut, jotka tarjoavat monenlaisia maksutapamahdollisuuksia eri pankkien verkkomaksuista aina osamaksuun asti. Joulupukki on mahdollista tilata myös edelleen puhelimitse.

Viime vuosina Joulu Suomen jouluaattopukkeja on ollut mahdollista tilata sähköpostitse jälkilaskutuksella puhelintilausten tapaan. Vuonna 2014 noin puolet jouluaattopukkitilauksista tehtiinkin sähköpostitse.


Jouluaattopukkien tilausaika alkoi maanantaina 16.11.2015. Ensimmäisenä päivänä yli puolet jouluaattopukkitilauksista tehtiin Joulu Suomen verkkokaupan kautta ja alle puolet puhelimitse.


Joulu Suomen joulupukkipalvelu palvelee jouluaattona 2015 yhteensä 38 eri paikkakunnalla, joista peräti 14 on uusia paikkakuntia: Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Kirkkonummella, Sipoossa, Vihdissä, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Kangasalalla, Nokialla, Lempäälässä, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Oulussa, Mikkelissä, Vaasassa, Joensuussa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Kouvolassa, Turussa, Piikkiössä, Paimiossa, Liedossa, Aurassa, Ruskossa, Raisiossa, Maskussa ja Nousiaisissa.


Uusia paikkakuntia ovat: Oulu, Mikkeli, Vaasa, Joensuu, Tampereen seudulla Kangasala, Uudellamaalla Nurmijärvi ja Turun seudulla Piikkiö, Paimio, Lieto, Aura, Rusko, Raisio, Masku ja Nousiainen.


Joulu Suomen uudet kotisivut on avattu

2. marraskuuta 2015

Joulu Suomen uudet kotisivut on avattu syksyn aikana osoitteeseen www.joulupukkeja.vinland.fi. Sivusto on vaihtunut serverin vaihdoksen yhteydessä uuteen alidomain-osoitteeseen. Samalla sivuston yleisasu on muuttunut. Domainin vaihdoksen myötä myös yrityksen sähköpostiosoite on muuttunut. Uusi sähköpostiosoite on: joulupukkeja[at]vinland.fi

Joulu Suomen kotisivusto näkyy Vinland Film Company Oy:n alidomainina, mutta Joulu Suomi toimii edelleen omana itsenäisenä yrityksenään (Y-tunnus 1864309-8).Copyright 2023 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa: