Joulupukin kirje

 


Copyright 2023 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Tilaa Joulupukin Kirje Joulu Suomen verkkokaupasta hintaan vain:


9,95e

(sis. alv 24%)

Joulu Suomen verkkokauppa

Tilaa Joulupukilta kirje omalle tai sukulaislapselle tai ystävälle vastaanottajan omalla nimellä. Joulun alla tai jouluna saatu kirje Joulupukilta lisää varmasti joulun odotuksen jännitystä. Joulupukin kirje on tilattava kotimaassa 14.12.2023 mennessä, jotta kirje voisi ehtiä jouluksi vastaanottajalle. Luksus Joulupukin Kirje tulee tilata viimeistään 6.12.2023.

Joulu Suomi tarjoaa kahdenlaista Joulupukin kirjettä:


Joulupukin Kirje:

Tämä on klassikko! Joulu Suomen Joulupukin Kirjettä teetettiin painossa 1000 kpl vuonna 2010 ja kirjeitä on vielä jonkin verran jäljellä.

Joulu Suomen perus-joulupukin kirje on yhden sivun mittainen, kovalle kartonkipaperille painettu ja pitää sisällään tarinoita Korvatunturilta. Kirjeessä on Joulupukin aidolla mustekynällä tekemä allekirjoitus. Myös vastaanottajan nimi ja päiväys on kirjoitettu käsin aidolla mustekynällä. Joulupukin kirje postitetaan Joulupukin jouluisassa kirjekuoressa, jossa lähettäjänä lukee Joulupukki. Joulupukin kirje on suomenkielinen ja suunnattu yhdelle vastaanottajalle. Joulu Suomen Joulupukin kirje postitetaan saajilleen sisältönsä vuoksi vasta joulukuun aikana.


Luksus Joulupukin Kirje:

Luksus Joulupukin Kirje kirjoitetaan kokonaan käsin aidolla mustekynällä, käsintehdylle paperille. Kirje on personoitu: kirjeeseen kirjoitetaan vastaanottajan tai vastaanottajien nimet. Tilaaja voi myös tilausta tehdessään kertoa milloin kirjeen vastaanottaja on nähnyt Joulupukin viimeksi ja missä, jolloin asia mainitaan Joulupukin kirjeessä. Lisäksi tilaaja voi kertoa tilauksessa erityishuomautuksen, joka mainitaan Joulupukin kirjeessä - esim. vastaanottaja on ollut erityisen reipas koulussa tai vastaanottajan tulisi muistaa harjata hampaat huolellisemmin tai muuta vastaavaa. Kirje on yhden sivun mittainen. Luksus Joulupukin Kirje on sisällöltään joka vuosi erilainen.

Luksus Joulupukin Kirje postitetaan uusiopaperista valmistetussa kirjekuoressa, joka sidotaan juuttinarulla. Kirje sinetöidään Joulupukin virallisella sinetillä, aidolla sinettivahalla. Luksus Joulupukin Kirjeet postitetaan yleensä 1-2 viikon sisällä tilauksesta. Kirjeitä on tilattavissa rajallinen määrä aikaavievän käsintehtävän työn vuoksi.

Joulu Suomen verkkokaupassa maksat turvallisesti. Joulu Suomen verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Suomen johtava verkkomaksuvälittäjä Paytrail Oyj.

Tilaa Luksus Joulupukin Kirje Joulu Suomen verkkokaupasta hintaan vain:


22,95e

(sis. alv 24%)

Joulu Suomen verkkokauppa