Joulu Suomen joulupukkipalvelu: Tilaa joulupukki kotiin jouluaatoksi!

 
Hyvä asiakkaamme, vuonna 2019 Joulu Suomen jouluaattopukki on mahdollista tilata viime vuosien tapaan myös verkkokaupasta. Perinteinen puhelintilaus on edelleen mahdollista. Pyydämme lukemaan huolellisesti tällä sivulla olevat ohjeet jouluaattopukin tilaamiseksi jouluaatoksi 24.12.2019 sekä tutustumaan jouluaattopukkien tilausehtoihin.

Joulu Suomen jouluaattopukit toimivat jouluaattona 2019 yhteensä 71 eri kaupungissa tai kunnassa.

Joulupukin vierailu lasten luona jouluaattona on usein jouluaaton jännittävin kokemus. Oikeaa joulupukkia esittää vakuuttavimmin lapsille tuntematon henkilö, jolla on kunnolliset joulupukin varusteet partoineen ja peruukkeineen. Jouluaattona joulupukkimme vierailevat kodeissa viipyen paikalla yleensä 10-15 minuuttia, jututtavat vähän lapsia ja perheenjäseniä sekä aloittelevat lahjojen jakamista. Joulupukillemme yleensä lauletaan, mutta kaikki joulupukkimme eivät ole itse laulutaitoisia. Joulupukeillamme on Joulu Suomen hyvät joulupukinasut. Järjestämme joulupukeillemme erilaisia koulutuksia, kuten joulupukkikoulutusiltoja. Joulu Suomen joulupukin vierailun hinta jouluaattona on kellonajasta ja paikkakunnasta riippuen 60-120 euroa. Joulupukin vierailu maksetaan verkkokaupassa tilausta tehdessä. Puhelimitse tilauksen tekeviltä vierailusta laskutetaan joulun jälkeen ja uusien puhelintilaaja-asiakkaiden luottotiedot tarkistetaan.

Jouluaattopukkitilaus tehdään kahden tunnin aikamoduliin. Joulupukin tarkka saapumisaika varatussa aikamodulissa imoitetaan tekstiviestillä joulupukkireittien valmistuttua viimeistään aatonaattona. Tilausta tehdessä on mahdollista toivoa joulupukin tuloajaksi varattavan kahden tunnin aikamodulin alku- tai loppupuoliskoa, mutta emme voi luvata saammeko tätä toivetta logistisista syistä toteutumaan.

Copyright 2019 Joulu Suomi


 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Joulun jännittävin elämys on ihkaelävän Joulupukin vierailu lasten luona.


Otamme tilauksia vastaan jouluaatoksi 24.12.2019 verkkokaupassamme 3.9.2019 alkaen 19.12.2019 asti ja puhelimitse:

25.11.2019 - 19.12.2019 arkisin 09:00-17:00


Siirry tekemään joulupukkitilaus Joulu Suomen verkkokauppaan

tai tee joulupukkitilaus puhelimitse:

045 3131 580

Huom: jouluaatoksi kaikki joulupukin meiltä tilaavat asiakkaat hyväksyvät Joulu Suomen jouluaattopukkien tilausehdot.

Lue lisää tietoa jouluaaton joulupukin vierailustamme:

Joulupukin vierailu jouluaattona

Joulu Suomen jouluaattopukkien toimintakaupungit ja hinnoittelu aikamoduleittain 2019:


Hintavyöhyke 1:

Soita 045 3131 580 tai tilaa Joulu Suomen verkkokaupasta

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.


klo 11:00-13:00: 70e

klo 13:00-15:00: 90e

klo 15:00-17:00: 110e

klo 17:00-19:00: 120e

klo 19:00-21:00: 90e

Hintavyöhyke 2:

Soita 045 3131 580 tai tilaa Joulu Suomen verkkokaupasta

Uusimaa: Askola, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Myrskylä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Siuntio, Tuusula ja Vihti.

Tampereen seutu: Tampere, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Varsinais-Suomi: Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko ja Salo.

Häme / Lahden seutu: Lahti ja Hollola.

Häme / Hämeenlinnan ja Riihimäen seutu: Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäki.

Oulun seutu: Oulu, Kempele, Liminka, Lumijoki ja Tyrnävä.


klo 11:00-13:00: 60e

klo 13:00-15:00: 80e

klo 15:00-17:00: 100e

klo 17:00-19:00: 100e

klo 19:00-21:00: 80e

Hintavyöhyke 3:

Soita 045 3131 580 tai tilaa Joulu Suomen verkkokaupasta


Satakunta: Pori, Pomarkku ja Ulvila.

Kymenlaakso: Hamina, Kotka ja Kouvola.

Etelä-Pirkanmaa: Valkeakoski ja Akaa.

Keski-Suomi: Jyväskylä, Muurame ja Toivakka.

Pohjois-Savo: Kuopio ja Siilinjärvi.

Etelä-Savo /Mikkelin seutu: Mikkeli, Hirvensalmi ja Juva.

Lappi: Rovaniemi, Kemi, Keminmaa ja Tornio.


klo 11:00-13:00: 60e

klo 13:00-15:00: 80e

klo 15:00-17:00: 90e

klo 17:00-19:00: 90e

klo 19:00-21:00: 70e

Joulu Suomella on joulukaudella 2019 käytössään yksi jouluaattopukkitilauspuhelin: 045 3131 580. Puhelin on usein ruuhkaisimmillaan aamuisin ja etenkin maanantaiaamuisin. Satunnaisesti on mahdollista, että puhelinta ei päivystetä lounastaukojen tai jonkin ohimenevän hässäkän aikana. Koska suurin osa tilauksista on jo siirtynyt internetin kautta tehtäviksi, ei puhelintilauksia tule päivässä kiireisimpinäkään päivinä kuin kymmenkunta, joten Joulu Suomen asiakaspalvelun tavoittaa kyllä puhelimitse. Mikäli puhelin on varattuna, kannattaa soittaa noin tunnin kuluttua uudelleen.

Joulu Suomi ottaa joulupukkitilaukset vastaan jouluaatolle 2019 kahden tunnin aikamoduliin, esim. klo 17:00-19:00 aikahaarukkaan. Asiakas ei voi tehdä tilausta tarkalle kellonajalle, mutta tilausta tehdessä voi toivoa lisätiedoissa joulupukin vierailua kahden tunnin aikamodulin alkupuoliskolle tai loppupuoliskolle. Joulupukkireittejä tehdessä pyrimme ottamaan nämä toiveet huomioon, mutta emme voi luvata asiaa. 20.12.-23.12. teemme ja viimeistelemme kaikkien tilausten tultua reitit ja aikataulut joulupukeillemme. Sitä mukaan kun reitit ja aikataulut valmistuvat, ilmoitamme asiakkaille 21.-23.12. tekstiviestitse joulupukin tarkemman tuloajan kahden tunnin aikahaarukassa, esim. klo 17:40. Tekstiviesti-ilmoitus tarkemmasta joulupukin tuloajasta tulee siis viimeistään aatonaattoiltana 23.12.2019, kyseisen joulupukkireitin valmistuttua. Vaikka ilmoitammekin tarkemman tuloajan 5 minuutin tarkkuudella, kannattaa varautua siihen mahdollisuuteen, että joulupukki voi joskus olla hieman aikataulusta jäljessä.

Tilauksen yhteydessä asiakas voi antaa tilauksen vastaanottajalle tai verkkokauppatilaustietoihin jouluaattona läsnäolevien lasten etunimet ja iät sekä mahdollisesti tietoa heidän harrastuksistaan, lahjatoiveistaan tai muista keskustelunaiheista joulupukin kanssa. Osa joulupukeistamme saattaa hyödyntää annettuja tietoja jouluaattovierailun aikana keskustelussa lasten kanssa.

Jouluaattona joulupukkipalvelussamme on varajärjestelmä ja varajoulupukkejakin poissaolojen varalta. Varajoulupukkeja ei ole kuitenkaan pienemmillä alueilla, joilla on esimerkiksi vain 1-2 joulupukkia, kuten esimerkiksi Jyväskylän seudulla, Mikkelin seudulla ja Kouvolassa. Parhaiten Joulu Suomen varajärjestelmä toimii pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Tampereen seudulla. Toimistomme Helsingissä valvoo ja päivystää Joulu Suomen jouluaattopukkien jouluaatto-operaatiota jouluaattona.

Jouluaattona Joulu Suomen asiakaspalvelu on tavoitettavissa noin klo 10:00 alkaen. Mikäli tekstiviesti-ilmoitusta joulupukin tarkemmasta tuloajasta ei ole saapunut (tekstiviesti on lähtenyt väärään numeroon tms.), kannattaa asiakaspalveluumme soittaa jouluaattona aamupäivällä. Mikäli joulupukkiesiintyjä on ilmoitetusta saapumisajastaan reilusti yli puoli tuntia myöhässä eikä hänestä tai asiakaspalvelustamme ole kuulunut mitään, voitte tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme mahdollisista yli puolen tunnin mittaisista aikatauluviiveistä, mikäli sellaisia jouluaattona pääsee syntymään - heti saatuamme niistä ensiksi itse tiedon toimistolle. Mikäli suurempia aikatauluongelmia tapahtuisi, asiakkaalla on oikeus peruuttaa yli tunnin myöhässä tuleva joulupukin vierailu ilman peruutusmaksua tai muitakaan kuluja. Pyydämme välttämään jouluaattona turhia soittoja asiakaspalveluumme, ettei puhelinlinjamme menisi tukkoon. Jouluaattona emme ehdi käsittelemään palauteasioita. Palautetta vastaanotamme kuitenkin mielellämme joulun jälkeen emailitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi .

Asiakaspalvelumme palvelee jouluaattona 24.12.2019 seuraavassa numerossa: 045 3131 580.


Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Minkä ikäisiä Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjät ovat?

Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjät ovat iältään noin 20-80 -vuotiaita. Jouluaattopukkien keski-ikä on viime vuosina ollut noin 40 vuotta.


Onko jouluaattopukkiesiintyjillä naamari vai tekoparta?

Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjillä ei ole naamaria, vaan tekoparta ja peruukki sekä muutenkin hyvät joulupukin varusteet. Kuvia Joulu Suomen joulupukkiesiintyjistä löytyy Historiaa -sivun aiempien vuosien raporteista.


Voiko Joulupukki haista tupakalle?

Pieni osa Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjistä polttaa ja saattaa tuoksahtaa hieman sauhulle. Oikea Joulupukki ja Gandalf polttavat piippua.


Haluaisimme saada saman joulupukin kuin viime vuonna. Olisiko se mahdollista?

Jouluaattopukkien reitit on jaettu maantieteellisiin alueisiin. Alueissa on jonkin verran vaihtelua vuosittain sen mukaan mistä päin tilauksia tulee ja mihin kellonaikoihin. Mikäli sama joulupukkiesiintyjä on edelleen työssä tänäkin jouluna, hän työskentelee aika usein samalla alueella, mutta samaa joulupukkiesiintyjää ei voida luvata saapuvaksi.Muistilista Joulupukin tilaajalle:

  1. -Aikataulu: Joulu Suomen joulupukkien aikataulut yleensä pääsääntöisesti pitävät jouluaattona. Joskus reittisuunnitteluvaiheessa voi tulla pieniä heittoja aikatauluarvioihin ja aina lyhintä reittiä ei pystytä jostain syystä ajamaan. Isommat kommellukset, kuten ojaanajot lumisella maaseututiellä, sairastapaukset yms. voivat vaikuttaa enemmänkin jouluaaton aikataulujen kulkuun alueella, jossa näitä tapahtuu. Jouluaaton suunnittelussa tilaajan kannattaa varata Joulupukin vierailulle riittävästi kiireetöntä yhdessäoloaikaa siltä varalta, että Joulupukki tuleekin myöhässä. Kannattaa varmaan myöskin varmuuden vuoksi olla kertomatta perheen pienimmille joulupukin tarkkaa saapumisaikaa turhan paniikin välttämiseksi tilanteessa, jossa Joulupukki ei saavukaan ajallaan.

  2. -Lahjat valmiina: Joulupukkia varten kannattaa jättää ainakin yksi isompi lahjasäkki tai muu vastaava sisään tuotavaksi. Lahjasäkin voi jättää esim. oven taakse (yleisin tapa) tai vaikkapa ulkovarastoon. Oven takaa Joulupukki voi poimia lahjat mukaansa sisään tuotavaksi omin avuin, mutta esim. lukitusta ulkovarastosta tullaan lahjat yleensä antamaan Joulupukille hänen soittaessaan autoa pysäköidessään. Realistisinta on varmaankin, että kaikki lahjat tulevat Joulupukin mukana eli odottavat oven takana, ulkovarastossa tai muussa paikassa. Joulupukin esityksen kannalta luontevinta on, että Joulupukki tallustaa sisään vain yhtä suurta säkkiä tai paria pienempää kantaen ja talon väki kantaa loput lahjat sisään. Näin Joulupukin esiintymisaikaa ei mene liikaa lahjojen sisäänkantamiseen. Toisinaan tilaajat toteuttavat loppujen lahjojen sisääntuomisen siten, että ne ovatkin verannalla tai muualla, josta talonväki saa ne huomaamatta kannettua sisään. Joskus tontut ovat jättäneet muut lahjat jo kuusen alle odottamaan.

  3. -Iloinen ja utelias mieli: Joulupukin vierailun onnistumisessa lasten kannalta tärkeää on ilmapiiri vierailupaikassa. Osa pienimmistä lapsista saattaaa joskus pelätä Joulupukkia tai iltapäiväväsymyskin voi iskeä. Kun aikuiset ovat hyväntuulisia, iloisia ja uteliaita, tempaa se lapsetkin mukaan tilanteeseen.

  4. -Kysymysten esittäminen Joulupukille: Lapsilla saattaa usein olla mielessä paljon kysyttävää Joulupukille, mutta kun Joulupukki saapuukin, saattaa osaa jännittää niin paljon ja osalla taas mieli käy niin kovilla kierroksilla, että hyvät kysymykset jäävät esittämättä. Näissä tilanteissa vanhemmat voivat muistuttaa lasta kysymyksistä, joita heillä oli ollut etukäteen mielessä. Joulupukkia kannattaa muutenkin jututtaa. Vanhoina aikoina kysymysten esittäminen oli merkittävä osa Joulupukin vierailua. Näin saadaan pientä juttua syntymään silloinkin, jos joulupukkiesiintyjän kieli on hieman Korvatunturin pakkasen kangistama.

  5. -Joulupukin vierailun kesto: Joulu Suomen Joulupukin vierailu kestää yleensä 10-15 minuuttia. Jos Joulupukin päivässä on kiireisemmät aikataulut menossa, voi vierailun kesto olla lähempänä kymmentä minuuttia, rauhallisemmassa kohtaa jouluaattoa Joulupukki voi viipyä vierailupaikassa yli vartinkin, jos juttua riittää. Vierailu on kuitenkin kestoltaan rajallinen. Yhdessä ehditään laulamaan ehkä vain yksi laulu, jos Joulupukki ja perhe ovat laulutaitoisia. Joskus lapset esittävät Joulupukille harjoittelemansa musiikkikappaleen musiikki-instrumenteilla ym. ohjelmaa. Näistä Joulupukki aina ilahtuu, mutta on hyvä muistaa tässäkin kohtaa aikataulun rajallisuus. Joulupukille ehti esittämään yleensä vain yhden kappaleen.

  6. -Tunnelmavalaistus: Jos mahdollista, olohuoneen tai muun tilan, jossa Joulupukin vierailu tapahtuu, valaistus kannattaa säätää tunnelmavalaistukselle ennen Joulupukin vierailua. Tunnelmavalaistuksessa Joulupukki tekopartoineen, peruukkeineen ja maskeerauksineen näyttää aidommalta, vaikka joulupukkiesiintyjäksi olisi sattunutkin tällä kertaa nuorempi joulupukkikokelas. Erityisesti valokuvien ja videoiden kuvaamisessa lämmin tunnelmavalaistus ilman salamavaloa toimii paremmin ja onnelliseksi joulumuistoksi saadaan ikuistettua niin lapset kun aito Joulupukkikin.

  7. -Jos Joulupukki ei tulekaan: Kaikista ponnisteluistamme huolimatta joskus - tosin hyvin harvoin - voi käydä niin, ettei Joulupukki saavukaan, mistä sinänsä pyrkisimme ilmoittamaan ensi tilassa. Tällaiseen tilanteeseen voivat johtaa vaikkapa sairastapaukset ja ojaanajot. Vaikka Joulupukin vierailun peruuntuminen onkin Joulu Suomen toiminnassa hyvin harvinaista, lienee hyvä olla lupaamatta lapsille Joulupukin varmasti tulevan ja kertoa jouluaattona lapsille jokin hyvä selitys sille, miksi tontut olivatkin vain jättäneet lahjat oven taakse: Joulupukin reki kaatui, Petteri Punakuono loukkasi jalkansa tai Joulupukki unohti karttakirjansa Korvatunturille.

Tilaa joulupukki helposti Joulu Suomen verkkokaupasta

Joulu Suomen verkkokaupassa maksat turvallisesti. Joulu Suomen verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Suomen johtava verkkomaksuvälittäjä Checkout Finland Oy tarjoten maksutapamahdollisuuden monien eri verkkopankkien tunnuksilla ja luottokorteilla.