Joulu Suomen joulupukkipalvelu: Tilaa joulupukki kotiin jouluaatoksi!

 
Hyvä asiakkaamme, vuonna 2023 Joulu Suomen joulupukki on mahdollista tilata jouluaattovierailulle verkkokaupastamme. Pyydämme lukemaan huolellisesti tällä sivulla olevat ohjeet joulupukin tilaamiseksi jouluaatoksi 24.12.2023 sekä tutustumaan jouluaattopukkien tilausehtoihin.

Joulu Suomen joulupukit toimivat jouluaattona 2023 yhteensä 61 eri kaupungissa tai kunnassa.

Joulupukin vierailu lasten luona jouluaattona on usein jouluaaton jännittävin kokemus. Oikeaa joulupukkia esittää vakuuttavimmin lapsille tuntematon henkilö, jolla on kunnolliset joulupukin varusteet partoineen ja peruukkeineen. Jouluaattona joulupukkimme vierailevat kodeissa viipyen paikalla yleensä 10-15 minuuttia, jututtavat vähän lapsia ja perheenjäseniä sekä aloittelevat lahjojen jakamista. Usein joulupukillemme lauletaan, mutta kaikki joulupukkimme eivät ole itse laulutaitoisia eivätkä tällöin itse laulata. Joulupukeillamme on Joulu Suomen hyvät joulupukinasut. Järjestämme joulupukeillemme erilaisia koulutuksia, kuten joulupukkikoulutusiltoja. Joulu Suomen joulupukin vierailun hinta jouluaattona on kellonajasta ja paikkakunnasta riippuen 70-120 euroa. Joulupukin vierailu maksetaan verkkokaupassa tilausta tehdessä.

Joulupukkitilaus tehdään kahden tunnin aikamoduliin. Joulupukin tarkka saapumisaika varatussa aikamodulissa imoitetaan tekstiviestillä joulupukkireittien valmistuttua viimeistään aatonaattona. Tilausta tehdessä on mahdollista toivoa joulupukin tuloajaksi varattavan kahden tunnin aikamodulin alku- tai loppupuoliskoa, mutta emme voi luvata saammeko tätä toivetta logistisista syistä toteutumaan.

Joulu Suomen 15-juhlavuosialennusmyynti 2023:  Joulu Suomen joulupukkipalvelu toimii tänä vuonna 15. kertaa. 15-vuotisjuhlamme kunniaksi järjestämme juhla-alennusmyynnin. Joulupukin voi tilata vierailulle kotiin jouluaattona 10% alennuksella verkkokaupastamme 31.10.2023 asti. Hyödynnä nyt juhla-alennusmyyntietumme tilaamalla jouluaattopukkivierailu hyvissä ajoin. Jouluna nähdään!Copyright 2023 Joulu Suomi


 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Joulun jännittävin elämys on ihkaelävän Joulupukin vierailu lasten luona.


Otamme tilauksia vastaan jouluaatoksi 24.12.2023 verkkokaupassamme

22.9.2023 alkaen 19.12.2023 klo 17:00 asti.


Siirry tekemään joulupukkitilaus:

Joulu Suomen verkkokauppaan


Huom: jouluaatoksi kaikki joulupukin meiltä tilaavat asiakkaat hyväksyvät Joulu Suomen jouluaattopukkien tilausehdot.

Lue lisää tietoa jouluaaton joulupukin vierailustamme:

Joulupukin vierailu jouluaattona

Joulu Suomen jouluaattopukkien toimintakaupungit ja hinnoittelu aikamoduleittain 2023:


Hintavyöhyke 1:

Tilaa Joulupukki Joulu Suomen verkkokaupasta

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Muu Uusimaa: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula ja Vihti.


klo 10:00-12:00: 80e

klo 12:00-14:00: 90e

klo 14:00-16:00: 110e

klo 16:00-18:00: 120e

klo 18:00-20:00: 110e

klo 20:00-21:00: 80e

Hintavyöhyke 2:

Tilaa Joulupukki Joulu Suomen verkkokaupasta

Tampereen seutu: Tampere, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Etelä-Pirkanmaa: Valkeakoski ja Akaa.

Häme / Hämeenlinnan ja Riihimäen seutu: Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäki.

Häme / Lahden seutu: Lahti ja Hollola.

Turun seutu ja Salo: Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko ja Salo.

Porin seutu: Pori, Pomarkku ja Ulvila.

Lappi: Rovaniemi, Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Oulun seutu: Oulu, Kempele, Liminka, Lumijoki ja Tyrnävä.

Kuopion seutu: Kuopio ja Siilinjärvi.

Mikkelin seutu: Mikkeli, Hirvensalmi ja Juva.

Kymenlaakso / Kouvola: Kouvola.

Kymenlaakso / Kotkan ja Haminan seutu: Hamina ja Kotka.


klo 10:00-12:00: 70e

klo 12:00-14:00: 80e

klo 14:00-16:00: 90e

klo 16:00-18:00: 100e

klo 18:00-20:00: 90e

klo 20:00-21:00: 70e

Joulukaudella 2023 Joulu Suomen joulupukkipalvelu ottaa vastaan jouluaattopukkitilauksia ainoastaan verkkokaupan kautta. Joulu Suomen asiakaspalvelu palvelee numerossa p. 045 110 8020. Asiakaspalvelumme ei ole aina tavoitettavissa puhelimitse ja varmin tapa tavoittaa asiakaspalvelumme on sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi

Joulu Suomi ottaa joulupukkitilaukset vastaan jouluaatolle 2023 kahden tunnin aikamoduliin, esim. klo 16:00-18:00 aikahaarukkaan. Asiakas ei voi tehdä tilausta tarkalle kellonajalle, mutta tilausta tehdessä voi toivoa lisätiedoissa joulupukin vierailua kahden tunnin aikamodulin alkupuoliskolle tai loppupuoliskolle. Joulupukkireittejä tehdessä pyrimme ottamaan nämä toiveet huomioon, mutta emme voi luvata asiaa. 20.12.-23.12. teemme ja viimeistelemme kaikkien tilausten tultua reitit ja aikataulut joulupukeillemme. Sitä mukaan kun reitit ja aikataulut valmistuvat, ilmoitamme asiakkaille 21.-23.12. tekstiviestitse joulupukin tarkemman tuloajan kahden tunnin aikahaarukassa, esim. klo 17:40. Tekstiviesti-ilmoitus tarkemmasta joulupukin tuloajasta tulee siis viimeistään aatonaattoiltana 23.12.2023, kyseisen joulupukkireitin valmistuttua. Vaikka ilmoitammekin tarkemman tuloajan 5 minuutin tarkkuudella, kannattaa varautua siihen mahdollisuuteen, että joulupukki voi joskus olla aikataulusta jäljessä.

Tilauksen yhteydessä asiakas voi antaa verkkokauppatilaustietoihin jouluaattona läsnäolevien lasten etunimet ja iät sekä mahdollisesti tietoa heidän harrastuksistaan, lahjatoiveistaan tai muista keskustelunaiheista joulupukin kanssa. Osa joulupukeistamme saattaa hyödyntää annettuja tietoja jouluaattovierailun aikana keskustelussa lasten kanssa.

Jouluaattona toimistomme valvoo ja päivystää Joulu Suomen jouluaattopukkien jouluaatto-operaatiota. Joulu Suomen asiakaspalvelu on jouluaattona tavoitettavissa noin klo 10:00 alkaen. Mikäli tekstiviesti-ilmoitusta joulupukin tarkemmasta tuloajasta ei ole saapunut (tekstiviesti on lähtenyt väärään numeroon tms.), kannattaa asiakaspalveluumme soittaa jouluaattona aamupäivällä. Mikäli joulupukkiesiintyjä on ilmoitetusta saapumisajastaan reilusti yli puoli tuntia myöhässä eikä hänestä tai asiakaspalvelustamme ole kuulunut mitään, voitte tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme mahdollisista yli puolen tunnin mittaisista aikatauluviiveistä, mikäli sellaisia jouluaattona pääsee syntymään - heti saatuamme niistä ensiksi itse tiedon toimistolle. Mikäli suurempia aikatauluongelmia tapahtuisi, asiakkaalla on oikeus peruuttaa yli tunnin myöhässä oleva joulupukin vierailu ilman peruutusmaksua tai muitakaan kuluja. Pyydämme välttämään jouluaattona turhia soittoja asiakaspalveluumme, ettei puhelinlinjamme menisi tukkoon. Jouluaattona emme ehdi käsittelemään palauteasioita. Palautetta vastaanotamme kuitenkin mielellämme joulun jälkeen emailitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi .

Asiakaspalvelumme palvelee jouluaattona 24.12.2023 seuraavassa numerossa: 045 110 8020. Huom: olemme puhelimitse heikosti tavoitettavissa aikavälillä 20.12-23.12. joulupukkireittien ja mahdollisten videotervehdysten tekemisen vuoksi.


Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Minkä ikäisiä Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjät ovat?

Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjät ovat iältään noin 20-80 -vuotiaita. Jouluaattopukkien keski-ikä on viime vuosina ollut noin 40-50 vuotta.


Onko jouluaattopukkiesiintyjillä naamari vai tekoparta?

Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjillä ei ole naamaria, vaan tekoparta ja peruukki sekä muutenkin hyvät joulupukin varusteet. Muutamalla Joulu Suomen joulupukilla on omat aidot parrat ja hiukset - joko luonnostaan valkoiset tai valkoisiksi värjätyt. Enemmän kuvia Joulu Suomen joulupukkiesiintyjistä löytyy Historiaa -sivun aiempien vuosien raporteista.


Voiko Joulupukki haista tupakalle?

Todennäköisesti ei, mutta pieni osa Joulu Suomen jouluaattopukkiesiintyjistä polttaa ja saattaa tuoksahtaa hieman sauhulle. Oikea Joulupukki ja Gandalf polttavat piippua.


Haluaisimme saada saman joulupukin kuin viime vuonna. Olisiko se mahdollista?

Jouluaattopukkien reitit on jaettu maantieteellisiin alueisiin. Alueissa on jonkin verran vaihtelua vuosittain sen mukaan mistä päin tilauksia tulee ja mihin kellonaikoihin. Mikäli sama joulupukkiesiintyjä on edelleen työssä tänäkin jouluna, hän työskentelee aika usein samalla alueella, mutta samaa joulupukkiesiintyjää ei voida luvata saapuvaksi. Jos joulupukkiesiintyjä on tänä vuonna niin erinäköinen kuin edellisvuotena, että lapsi ihmettelee sitä, voi hänelle kertoa vaikkapa, että Joulupukki tarvitsee jouluaattona apureita.Muistilista Joulupukin tilaajalle:

  1. -Aikataulu: Joulu Suomen joulupukkien aikataulut yleensä pääsääntöisesti pitävät jouluaattona. Joskus reittisuunnitteluvaiheessa voi tulla pieniä heittoja aikatauluarvioihin ja aina lyhintä reittiä ei pystytä jostain syystä ajamaan. Isommat kommellukset, kuten ojaanajot lumisella maaseututiellä, sairastapaukset yms. voivat vaikuttaa enemmänkin jouluaaton aikataulujen kulkuun alueella, jossa näitä tapahtuu. Jouluaaton suunnittelussa tilaajan kannattaa varata Joulupukin vierailulle riittävästi kiireetöntä yhdessäoloaikaa siltä varalta, että Joulupukki tuleekin myöhässä. Kannattaa varmaan myöskin varmuuden vuoksi olla kertomatta perheen pienimmille joulupukin tarkkaa saapumisaikaa turhan paniikin välttämiseksi tilanteessa, jossa Joulupukki ei saavukaan ajallaan.

  2. -Lahjat valmiina: Joulupukkia varten kannattaa jättää ainakin yksi isompi lahjasäkki tai muu vastaava sisään tuotavaksi. Lahjasäkin voi jättää esim. oven taakse (yleisin tapa) tai vaikkapa ulkovarastoon. Oven takaa Joulupukki voi poimia lahjat mukaansa sisään tuotavaksi omin avuin, mutta esim. lukitusta ulkovarastosta tullaan lahjat yleensä antamaan Joulupukille hänen soittaessaan autoa pysäköidessään. Uskottavinta on varmaankin, että kaikki lahjat tulevat Joulupukin mukana eli odottavat oven takana, ulkovarastossa tai muussa paikassa. Joulupukin esityksen kannalta luontevinta on, että Joulupukki tallustaa sisään vain yhtä suurta säkkiä tai paria pienempää kantaen ja talon väki kantaa loput lahjat sisään. Näin Joulupukin esiintymisaikaa ei mene liikaa lahjojen sisäänkantamiseen. Toisinaan tilaajat toteuttavat loppujen lahjojen sisääntuomisen siten, että ne ovatkin verannalla tai muualla, josta talonväki saa ne huomaamatta kannettua sisään. Joskus tontut ovat jättäneet muut lahjat jo kuusen alle odottamaan.

  3. -Iloinen ja utelias mieli: Joulupukin vierailun onnistumisessa lasten kannalta tärkeää on ilmapiiri vierailupaikassa. Osa pienimmistä lapsista saattaa joskus pelätä Joulupukkia tai iltapäiväväsymyskin voi iskeä. Kun aikuiset ovat hyväntuulisia, iloisia ja uteliaita, tempaa se lapsetkin mukaan tilanteeseen.

  4. -Kysymysten esittäminen Joulupukille: Lapsilla saattaa usein olla mielessä paljon kysyttävää Joulupukille, mutta kun Joulupukki lopulta saapuu, saattaa osaa jännittää niin paljon ja osalla taas mieli käy niin kovilla kierroksilla, että hyvät kysymykset jäävät esittämättä. Näissä tilanteissa vanhemmat voivat muistuttaa lasta kysymyksistä, joita heillä oli ollut etukäteen mielessä. Joulupukkia kannattaa muutenkin jututtaa. Vanhoina aikoina kysymysten esittäminen oli merkittävä osa Joulupukin vierailua. Näin saadaan pientä juttua syntymään silloinkin, jos joulupukkiesiintyjän kieli on hieman Korvatunturin pakkasen kangistama.

  5. -Joulupukin vierailun kesto: Joulu Suomen Joulupukin vierailu kestää yleensä 10-15 minuuttia. Jos Joulupukin päivässä on kiireisemmät aikataulut menossa, voi vierailun kesto olla lähempänä kymmentä minuuttia, rauhallisemmassa kohtaa jouluaattoa Joulupukki voi viipyä vierailupaikassa yli vartinkin, jos juttua riittää. Vierailu on kuitenkin kestoltaan rajallinen. Yhdessä paikassa ehditään laulamaan ehkä vain yksi laulu, jos Joulupukki ja perhe ovat laulutaitoisia. Joskus lapset esittävät Joulupukille harjoittelemansa musiikkikappaleen musiikki-instrumenteilla ym. ohjelmaa. Näistä Joulupukki aina ilahtuu, mutta on hyvä muistaa tässäkin kohtaa aikataulun rajallisuus. Joulupukille ehtii esittämään yleensä vain yhden kappaleen.

  6. -Tunnelmavalaistus: Jos mahdollista, olohuoneen tai muun tilan, jossa Joulupukin vierailu tapahtuu, valaistus kannattaa säätää tunnelmavalaistukselle ennen Joulupukin vierailua. Tunnelmavalaistuksessa Joulupukki tekopartoineen, peruukkeineen ja maskeerauksineen näyttää aidommalta, vaikka joulupukkiesiintyjäksi olisi sattunutkin tällä kertaa nuorempi joulupukkikokelas. Erityisesti valokuvien ja videoiden kuvaamisessa lämmin tunnelmavalaistus ilman salamavaloa toimii paremmin ja onnelliseksi joulumuistoksi saadaan ikuistettua niin lapset kun aito Joulupukkikin.

  7. -Jos Joulupukki ei tulekaan: Kaikista ponnisteluistamme huolimatta joskus - tosin hyvin harvoin - voi käydä niin, ettei Joulupukki saavukaan, mistä sinänsä pyrkisimme ilmoittamaan ensi tilassa. Tällaiseen tilanteeseen voivat johtaa vaikkapa sairastapaukset ja ojaanajot. Vaikka Joulupukin vierailun peruuntuminen onkin Joulu Suomen toiminnassa hyvin harvinaista, saattaa ehkä olla hyvä lupaamatta lapsille Joulupukin varmasti tulevan ja kertoa jouluaattona lapsille jokin hyvä selitys sille, miksi tontut olivatkin vain jättäneet lahjat oven taakse: Joulupukin reki kaatui, Petteri Punakuono loukkasi jalkansa tai Joulupukki unohti karttakirjansa Korvatunturille.

Tilaa joulupukki helposti Joulu Suomen verkkokaupasta

Joulu Suomen verkkokaupassa maksat turvallisesti. Joulu Suomen verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Suomen johtava verkkomaksuvälittäjä Paytrail Oyj tarjoten maksutapamahdollisuuden monien eri verkkopankkien tunnuksilla, luottokorteilla ja MobilePay:lla.