Etusivu     Jouluaattopukki      Yrityksille      Joulupukin kirje      Uutisia      Joulutarinaa      Historiaa      Töihin!

 Tilausehdot jouluaattopukin tilaaville yksityisasiakkailleCopyright 2019 Joulu Suomi


 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Jouluaattopukkien tilausehdot 2018:

1. Joulupukki-esiintyjän tilaaminen: Joulupukkiesiintyjän, josta jäljempänä käytetään nimitystä "joulupukki" voi tilata Joulu Suomen verkkokaupasta tai puhelimitse seuraavien ehtojen mukaisesti. Verkkokaupasta tilattaessa tilaus astuu voimaan verkkomaksun tapahduttua. Puhelimitse tilattaessa tilaus astuu voimaan heti puhelun päätyttyä. Puhelintilauksissa Joulu Suomi toimii jälkilaskutuksella ja uusien asiakkaiden luottotiedot tarkistetaan. Mikäli uudella puhelimitse tilauksen tekevällä asiakkaalla on maksuhäiriömerkintöjä tai muita merkintöjä luottotiedoissa, asiakkaan tekemä tilaus yleensä peruutetaan Joulu Suomen toimesta ja siitä ilmoitetaan asiakkaalle.


2. Joulupukki-vierailun hinta: Jouluaattopukkivierailun hinnasto on esitetty tällä sivustolla ja toisaalla verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Asiakas ei voi neuvotella puhelimitse tilatessaan omia alennushintoja Joulu Suomen tilausta vastaanottaneen henkilön kanssa tai joulupukkiesiintyjän kanssa.


3. Joulupukin vierailusta maksaminen: Joulu Suomen verkkokaupasta joulupukin tilaavat maksavat joulupukin vierailun tilausta tehdessään. Puhelimitse tilauksen tehneille joulupukin vierailusta lähetetään asiakkaalle lasku postitse joulun jälkeen, yleensä noin kuukauden sisällä jouluaatosta. Maksuaikaa laskulla on 14 vuorokautta. Asiakas ei voi maksaa joulupukinvierailusta suoraan joulupukille.


4. Joulupukki-tilauksen peruuttaminen: Jouluaattopukki-tilaukset ovat sitovia. Jouluaatoksi tehty joulupukkitilaus on mahdollista peruuttaa ennen jouluaattoa ainoastaan peruutusmaksua vastaan, jos asiakkaalla ilmenee esteitä tai muutoksia jouluaaton aikatauluihin ja ohjelmaan. Puhelimitse jouluaattopukkitilauksen tehneiltä asiakkailta joulupukkitilauksen peruuttamisesta laskutetaan aina 40 euron peruutusmaksu joulun jälkeen. Verkkokaupassa tilauksestaan jo täyden hinnan maksaneille asiakkaille palautetaan tilauksesta maksettu hinta pankkitilille vähennettynä 40 euron peruutusmaksulla 31.01.2019 mennessä. Asiakas ei voi muuttaa tilaamansa joulupukkivierailun aikamodulia muuksi, vaan hänen on peruutettava tilaus ja tehtävä uusi, mikäli muita aikoja on vapaana. Mikäli asiakas peruuttaa joulupukkitilauksensa vasta jouluaattona, hän joutuu maksamaan peruutetusta joulupukkivierailusta täyden hinnan.


5. Joulupukin myöhästyminen: Mikäli joulupukki on jouluaattona myöhässä alle tunnin, sillä ei ole vaikutusta joulupukkiesiintymisen hintaan. Mikäli joulupukki on myöhässä yli tunnin ilmoitetusta tarkasta ajasta (ei varausaikamodulista, vaan tarkasta asiakkaalle ilmoitetusta tarkasta ajasta), on asiakkaalla kuitenkin oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ilman peruutusmaksua. Tilaus peruutetaan soittamalla Joulu Suomen jouluaattopukkitilausnumeroon. Mikäli Joulu Suomen asiakaspalvelua ei tavoiteta, voi palvelun peruuttaa myös tekstiviestitse tai viimeisenä vaihtoehtona ovella joulupukin tullessa. Yli tunnin myöhässä olevan joulupukin peruuttaneille asiakkaille, jotka ovat tehneet tilauksen verkkokaupassa ja maksaneet tilauksen siellä, palautetaan pankkitilille peruutetun vierailun täysi hinta 31.01.2019 mennessä. Mikäli asiakas kuitenkin vastaanottaa yli tunnin myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas ei ole oikeutettu alennukseen joulupukin vierailusta, vaan vierailusta maksetaan täysi hinta. Mikäli asiakas vastaanottaa yli kaksi tuntia myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas voi vaatia 1/3 alennusta alkuperäisen vierailuajan hinnasta. Yli kaksi tuntia myöhästyneen joulupukin tilauksen etukäteen verkkokaupassa maksaneille vierailun tilanneille asiakkaille palautetaan alennus pankkitilille eli 1/3 maksetusta hinnasta 31.01.2019 mennessä.


6. Tyytyväisyys joulupukkiesiintyjään: Ohjelmatoimisto Joulu Suomi ei varsinaisesti tarjoa palveluksi kuvailtavaa työsuoritusta, vaan järjestää asiakaskohteisiin jouluaattona joulupukkiesiintyjiään esittämään joulupukkia kotivierailulla. Tämä tarkoittaa sitä, että joulupukkiesiintyjien esiintyminen vaihtelee sisällöltään ja tyyliltään. Myös esiintyjien taidot ja persoona vaihtelevat. Kokemus joulupukista on aina subjektiivista. Jos joulupukkiesiintyjän esiintyminen ja esiintymistyyli eivät vastaa tilaajan odotuksia, ei sillä ole vaikutusta joulupukkiesiintymisen hintaan. Tilaaja voi lähettää vierailusta palautetta sähköpostitse: joulupukkeja[at]vinland.fi .


7. Alkoholi: Joulu Suomen joulupukkiesiintyjillä ei ole lupaa työskennellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Mikäli joulupukkiesiintyjä olisi jouluaattovierailulla selvästi alkoholin vaikutuksen alainen, tilaaja voi peruuttaa tilauksen eikä joulupukin vierailusta tarvitse tällöin maksaa. Verkkokaupasta tilauksen tehneille tästä syystä peruutetun joulupukin vierailun hinta maksetaan takaisin tilaajan pankkitilille 31.01.2019 mennessä. Hinnanalennusta ei kuitenkaan anneta mikäli käy ilmi, ettei joulupukkiesiintyjä ollutkaan alkoholin vaikutuksen alainen.


8. Joulupukin vierailun peruuttaminen Joulu Suomen toimesta: Joulu Suomella on oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ennen jouluaattoa tai jouluaattona. Peruutus saatetaan joutua tekemään mm. vaikeassa ongelmatilanteessa, kuten tavallista suurempien yllättävien poissaolojen johdosta tai onnettomuuden tapahtumisen johdosta. Mikäli tällaisia odottamattomia esteitä ilmenisi, Joulu Suomi informoi asiakkaita mahdollisimman pian. Asiakkaan ei tarvitse maksaa toteutumattomasta joulupukin vierailusta, mutta Joulu Suomi ei myöskään maksa asiakkaalle vahingonkorvausta mistä tahansa syystä toteutumattomaksi jääneestä joulupukin vierailusta. Verkkokaupasta joulupukin vierailusta maksaneille palautetaan maksettu hinta pankkitilille 31.01.2019 mennessä Joulu Suomen peruuttaessa joulupukin vierailun.


9. Alennusvaatimukset: Näiden tilausehtojen mukaiset perustellut alennusvaatimukset tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä jouluaatosta sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]suomi.fi tai postitse: Joulu Suomi, Särkiniementie 5 C 38, 4.krs, 00210 Helsinki. Hinnanalennusvaatimuksia ei oteta vastaan puhelimitse. Alennuksia ei anneta mikäli reklamaatiota ei tehdä 7.1.2019 mennessä.

Joulu Suomi pyrkii välittämään asiakkailleen ja erityisesti lapsille jouluaattoisin hyvän joulukokemuksen. Joulupukin vierailu jouluaattona lapsiperheen luona on samanaikaisesti vanhaa suomalaista jouluperinnettä, mutta lapsille myös usein erityisen jännittävä elämys jouluaattona.

Joulu Suomi on jouluun ja joulupukkeihin erikoistunut ohjelmatoimisto, yritys, joka työllistää jouluaattona paljon freelancer-joulupukkeja sekä toiminimiyrittäjiä. Nämä tilausehdot koskevat kaikkia jouluaattopukin jouluaatoksi 2018 tilaavia yksityisasiakkaita. Toivotamme oikein mukavaa joulun aikaa 2018 kaikille asiakkaillemme!