Tilausehdot jouluaattopukin tilaaville yksityisasiakkaille

 

Copyright 2020 Joulu Suomi 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Jouluaattopukkien tilausehdot 2020:

1. Joulupukki-esiintyjän tilaaminen: Joulupukkiesiintyjän, josta jäljempänä käytetään nimitystä "joulupukki" voi tilata Joulu Suomen verkkokaupasta seuraavien ehtojen mukaisesti. Verkkokaupasta tilattaessa tilaus astuu voimaan verkkomaksun tapahduttua.


2. Joulupukki-vierailun hinta: Jouluaattopukkivierailun hinnasto on esitetty tällä sivustolla ja toisaalla verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Asiakas ei voi neuvotella omia alennushintoja Joulu Suomen asiakaspalvelun tai joulupukkiesiintyjän kanssa.


3. Joulupukin vierailusta maksaminen: Joulu Suomen verkkokaupasta joulupukin tilaavat maksavat joulupukin vierailun tilausta tehdessään.


Verkkokaupan maksuehdot:

Joulu Suomen verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Joulu Suomelle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on Checkout Finland välittänyt maksusi. Joulu Suomen verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Joulu Suomi huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Tuotteeseen liittyvät reklamaatiot ja palautteet käsittelee Joulu Suomi.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi Joulu Suomelle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Joulu Suomelle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


4. Joulupukki-tilauksen peruuttaminen: Jouluaattopukki-tilaukset ovat sitovia. Jouluaatoksi tehty joulupukkitilaus on mahdollista peruuttaa ennen jouluaattoa ainoastaan peruutusmaksua vastaan, jos asiakkaalla ilmenee esteitä tai muutoksia jouluaaton aikatauluihin ja ohjelmaan. Verkkokaupassa tilauksestaan täyden hinnan maksaneille asiakkaille palautetaan tilauksesta maksettu hinta pankkitilille vähennettynä 40 euron peruutusmaksulla 31.01.2021 mennessä. Asiakas ei voi muuttaa tilaamansa joulupukkivierailun aikamodulia muuksi, vaan hänen on peruutettava tilaus ja tehtävä uusi, mikäli muita aikoja on vapaana. Mikäli asiakas peruuttaa joulupukkitilauksensa vasta jouluaattona, hän joutuu maksamaan peruutetusta joulupukkivierailusta täyden hinnan.


COVID-19 poikkeusehto joulupukkitilauksen peruuttamiseen: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa joulupukkitilaus ilman peruutusmaksua, mikäli asiakkaan perheessä joku on sairastunut koronavirukseen, altistunut koronavirustartunnalle tai jollakin perheenjäsenellä on ilmennyt koronaviruksen oireiden kaltaisia oireita. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 045 3131 580 ennen jouluaattoa tai viimeistään jouluaattona klo 11:00 mennessä.


5. Joulupukin myöhästyminen: Mikäli joulupukki on jouluaattona myöhässä alle tunnin, sillä ei ole vaikutusta joulupukkiesiintymisen hintaan. Mikäli joulupukki on myöhässä yli tunnin ilmoitetusta tarkasta ajasta (ei varausaikamodulista, vaan tarkasta asiakkaalle ilmoitetusta tarkasta ajasta), on asiakkaalla kuitenkin oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ilman peruutusmaksua. Tilaus peruutetaan soittamalla Joulu Suomen jouluaattopukkitilausnumeroon. Mikäli Joulu Suomen asiakaspalvelua ei tavoiteta, voi palvelun peruuttaa myös tekstiviestitse tai viimeisenä vaihtoehtona ovella joulupukin tullessa. Yli tunnin myöhässä olevan joulupukin peruuttaneille asiakkaille, jotka ovat tehneet tilauksen verkkokaupassa ja maksaneet tilauksen siellä, palautetaan pankkitilille peruutetun vierailun täysi hinta 31.01.2021 mennessä. Mikäli asiakas kuitenkin vastaanottaa yli tunnin myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas ei ole oikeutettu alennukseen joulupukin vierailusta, vaan vierailusta maksetaan täysi hinta. Mikäli asiakas vastaanottaa yli kaksi tuntia myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas voi vaatia 1/3 alennusta alkuperäisen vierailuajan hinnasta. Yli kaksi tuntia myöhästyneen joulupukin tilauksen etukäteen verkkokaupassa maksaneille vierailun tilanneille asiakkaille palautetaan alennus pankkitilille eli 1/3 maksetusta hinnasta 31.01.2021 mennessä.


6. Tyytyväisyys joulupukkiesiintyjään: Ohjelmatoimisto Joulu Suomi ei varsinaisesti tarjoa palveluksi kuvailtavaa työsuoritusta, vaan järjestää asiakaskohteisiin jouluaattona joulupukkiesiintyjiään esittämään joulupukkia kotivierailulla. Tämä tarkoittaa sitä, että joulupukkiesiintyjien esiintyminen vaihtelee sisällöltään ja tyyliltään. Myös esiintyjien taidot ja persoona vaihtelevat. Kokemus joulupukista on aina subjektiivista. Jos joulupukkiesiintyjän esiintyminen ja esiintymistyyli eivät vastaa tilaajan odotuksia, ei sillä ole vaikutusta joulupukkiesiintymisen hintaan. Tilaaja voi lähettää vierailusta palautetta sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi .


7. Alkoholi: Joulu Suomen joulupukkiesiintyjillä ei ole lupaa työskennellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Mikäli joulupukkiesiintyjä olisi jouluaattovierailulla selvästi alkoholin vaikutuksen alainen, tilaaja voi peruuttaa tilauksen eikä joulupukin vierailusta tarvitse tällöin maksaa. Verkkokaupasta tilauksen tehneille tästä syystä peruutetun joulupukin vierailun hinta maksetaan takaisin tilaajan pankkitilille 31.01.2021 mennessä. Hinnanalennusta ei kuitenkaan anneta mikäli käy ilmi, ettei joulupukkiesiintyjä ollutkaan alkoholin vaikutuksen alainen.


8. Joulupukin vierailun peruuttaminen Joulu Suomen toimesta: Joulu Suomella on oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ennen jouluaattoa tai jouluaattona. Peruutus saatetaan joutua tekemään mm. vaikeassa ongelmatilanteessa, kuten tavallista suurempien yllättävien poissaolojen johdosta tai onnettomuuden tapahtumisen johdosta. Vuonna 2020 joulupukin vierailu saatetaan joutua peruuttamaan myös mikäli joulupukkiesiintyjä on altistunut koronavirustartunnalle tai joulupukkiesiintyjällä on ilmennyt koronaviruksen aiheuttamien oireiden kaltaisia oireita eikä tilalle saada järjestettyä varajoulupukkia. Mikäli tällaisia odottamattomia esteitä ilmenisi, Joulu Suomi informoi asiakkaita mahdollisimman pian. Asiakkaan ei tarvitse maksaa toteutumattomasta joulupukin vierailusta, mutta Joulu Suomi ei myöskään maksa asiakkaalle vahingonkorvausta mistä tahansa syystä toteutumattomaksi jääneestä joulupukin vierailusta. Verkkokaupasta joulupukin vierailusta maksaneille palautetaan maksettu hinta pankkitilille 31.01.2021 mennessä Joulu Suomen peruuttaessa joulupukin vierailun.


9. Alennusvaatimukset: Näiden tilausehtojen mukaiset perustellut alennusvaatimukset tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä jouluaatosta sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi . Hinnanalennusvaatimuksia ei oteta vastaan puhelimitse. Alennuksia ei anneta mikäli reklamaatiota ei tehdä 7.1.2021 mennessä.


10. Tietosuoja: Joulu Suomi säilyttää yhteystietojanne ainoastaan omaa käyttöään eli korkeintaan muutama kertaa vuodessa lähetettäviä sähköposteja varten. Sähköposteissa kerrotaan Joulu Suomen tarjoamista palveluista ja tuotteista, kuten joulupukeista ja pääsiäispupuista. Joulu Suomi ei luovuta yhteystietojanne kolmansille osapuolille. Mikäli ette halua Joulu Suomen säilyttävän yhteystietojanne, voitte ilmoittaa siitä tilauksen yhteydessä tai erikseen sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi .

Joulu Suomi pyrkii välittämään asiakkailleen ja erityisesti lapsille jouluaattoisin hyvän joulukokemuksen. Joulupukin vierailu jouluaattona lapsiperheen luona on samanaikaisesti vanhaa suomalaista jouluperinnettä, mutta lapsille myös usein erityisen jännittävä elämys jouluaattona.

Joulu Suomi on jouluun ja joulupukkeihin erikoistunut ohjelmatoimisto, yritys, joka työllistää jouluaattona paljon freelancer-joulupukkeja sekä toiminimiyrittäjiä. Nämä tilausehdot koskevat kaikkia jouluaattopukin jouluaatoksi 2020 tilaavia yksityisasiakkaita. Toivotamme oikein mukavaa joulun aikaa 2020 kaikille asiakkaillemme!