Tilausehdot jouluaattopukin tilaaville yksityisasiakkaille

 

Copyright 2023 Joulu Suomi 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Jouluaattopukkien tilausehdot 2023:

1. Joulupukki-esiintyjän tilaaminen: Joulupukkiesiintyjän, josta jäljempänä käytetään nimitystä "joulupukki" voi tilata Joulu Suomen verkkokaupasta seuraavien ehtojen mukaisesti. Verkkokaupasta tilattaessa tilaus astuu voimaan verkkomaksun tapahduttua.

2. Joulupukki-vierailun hinta: Jouluaattopukkivierailun hinnasto on esitetty tällä sivustolla ja toisaalla verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Asiakas ei voi neuvotella omia alennushintoja Joulu Suomen asiakaspalvelun tai joulupukkiesiintyjän kanssa.

3. Joulupukin vierailusta maksaminen: Joulu Suomen verkkokaupasta joulupukin tilaavat maksavat joulupukin vierailun tilausta tehdessään.

Verkkokaupan maksuehdot:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Joulu Suomen verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Joulu Suomi huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Tuotteeseen liittyvät reklamaatiot ja palautteet käsittelee Joulu Suomi.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Joulu Suomelle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla sekä MobilePay:lla, Pivolla ja Siirrolla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Joulu Suomelle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

4. Joulupukki-tilauksen peruuttaminen: Jouluaattopukki-tilaukset ovat sitovia. Jouluaatoksi tehty joulupukkitilaus on mahdollista peruuttaa ennen jouluaattoa ainoastaan peruutusmaksua vastaan, jos asiakkaalla ilmenee esteitä tai muutoksia jouluaaton aikatauluihin ja ohjelmaan. Verkkokaupassa tilauksestaan täyden hinnan maksaneille asiakkaille palautetaan tilauksesta maksettu hinta pankkitilille vähennettynä 40 euron peruutusmaksulla 31.01.2024 mennessä. Asiakas ei voi muuttaa tilaamansa joulupukkivierailun aikamodulia muuksi, vaan hänen on peruutettava tilaus ja tehtävä uusi, mikäli muita aikoja on vapaana. Mikäli asiakas peruuttaa joulupukkitilauksensa vasta jouluaattona, hän joutuu maksamaan peruutetusta joulupukkivierailusta täyden hinnan.

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi. Jouluaattona joulupukkitilauksen peruutuksen voi tehdä myös puheilmitse soittamalla Joulu Suomen asiakaspalvelun numeroon.

5. Joulupukin myöhästyminen: Mikäli joulupukki on jouluaattona myöhässä alle tunnin, sillä ei ole vaikutusta joulupukkiesiintymisen hintaan. Mikäli joulupukki on myöhässä yli tunnin ilmoitetusta tarkasta ajasta (ei varausaikamodulista, vaan tarkasta asiakkaalle ilmoitetusta tarkasta ajasta), on asiakkaalla kuitenkin oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ilman peruutusmaksua. Tilaus peruutetaan tällaisessa tapauksessa soittamalla Joulu Suomen asiakaspalvelunumeroon. Mikäli Joulu Suomen asiakaspalvelua ei tavoiteta, voi palvelun peruuttaa myös tekstiviestitse tai viimeisenä vaihtoehtona ovella joulupukin tullessa. Yli tunnin myöhässä olevan joulupukin peruuttaneille asiakkaille, jotka ovat tehneet tilauksen verkkokaupassa ja maksaneet tilauksen siellä, palautetaan peruutetun vierailun täysi hinta 31.01.2024 mennessä. Mikäli asiakas kuitenkin vastaanottaa yli tunnin myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas ei ole oikeutettu alennukseen joulupukin vierailusta, vaan vierailusta maksetaan täysi hinta. Mikäli asiakas vastaanottaa yli kaksi tuntia myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas voi vaatia 1/3 alennusta alkuperäisen vierailuajan hinnasta. Yli kaksi tuntia myöhästyneen joulupukin tilauksen etukäteen verkkokaupassa maksaneille vierailun tilanneille asiakkaille palautetaan alennus eli 1/3 maksetusta hinnasta 31.01.2024 mennessä.

6. Tyytyväisyys joulupukkiesiintyjään: Joulu Suomi ei varsinaisesti tarjoa palveluksi kuvailtavaa työsuoritusta, vaan järjestää asiakaskohteisiin jouluaattona joulupukkiesiintyjiään esittämään joulupukkia kotivierailulla. Tämä tarkoittaa sitä, että joulupukkiesiintyjien esiintyminen vaihtelee sisällöltään ja tyyliltään. Jos joulupukkiesiintyjän esiintyminen ja esiintymistyyli eivät vastaa tilaajan odotuksia, ei sillä ole vaikutusta joulupukkiesiintymisen hintaan. Tilaaja voi lähettää vierailusta palautetta sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi .

7. Joulupukin vierailun peruuttaminen Joulu Suomen toimesta: Joulu Suomella on oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ennen jouluaattoa tai jouluaattona. Peruutus saatetaan joutua tekemään mm. vaikeassa ongelmatilanteessa, kuten tavallista suurempien yllättävien poissaolojen johdosta tai onnettomuuden tapahtumisen johdosta. Mikäli tällaisia odottamattomia esteitä ilmenisi, Joulu Suomi informoi asiakkaita mahdollisimman pian. Asiakkaan ei tarvitse maksaa toteutumattomasta joulupukin vierailusta, mutta Joulu Suomi ei myöskään maksa asiakkaalle vahingonkorvausta mistä tahansa syystä toteutumattomaksi jääneestä joulupukin vierailusta. Verkkokaupasta joulupukin vierailusta maksaneille palautetaan maksettu hinta 31.01.2024 mennessä Joulu Suomen peruuttaessa joulupukin vierailun.

8. Alennusvaatimukset: Näiden tilausehtojen mukaiset perustellut alennusvaatimukset tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä jouluaatosta sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi . Hinnanalennusvaatimuksia ei oteta vastaan puhelimitse. Alennuksia ei anneta mikäli reklamaatiota ei tehdä 7.1.2024 mennessä.

9. Tietosuoja: Joulu Suomi säilyttää yhteystietojanne ainoastaan omaa käyttöään eli korkeintaan muutama kertaa vuodessa lähetettäviä sähköposteja varten. Sähköposteissa kerrotaan Joulu Suomen tarjoamista palveluista ja tuotteista, kuten joulupukeista ja painotuotteistamme. Joulu Suomi ei luovuta yhteystietojanne kolmansille osapuolille. Mikäli ette halua Joulu Suomen säilyttävän yhteystietojanne, voitte ilmoittaa siitä tilauksen yhteydessä tai erikseen sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]joulusuomi.fi .

Joulu Suomi pyrkii välittämään asiakkailleen ja erityisesti lapsille jouluaattoisin hyvän joulukokemuksen. Joulupukin vierailu jouluaattona lapsiperheen luona on samanaikaisesti vanhaa suomalaista jouluperinnettä, mutta lapsille myös usein erityisen jännittävä elämys jouluaattona.

Joulu Suomi on jouluun, joulupukkeihin ja maskotteihin erikoistunut ohjelmatoimisto, yritys, joka työllistää etenkin jouluaattona paljon freelancer-joulupukkeja sekä toiminimiyrittäjiä. Nämä tilausehdot koskevat kaikkia jouluaattopukin jouluaatoksi 2023 tilaavia yksityisasiakkaita. Toivotamme oikein mukavaa joulun aikaa 2023 kaikille asiakkaillemme!