Asuvuokraamo

 
 

Copyright 2024 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Joulu Suomen asuvuokraamo:

Joulu Suomesta on mahdollista vuokrata viikoksi joulupukkiasu tai maskottiasu.

Asun vuokraaminen ostamisen sijasta on kestävää taloutta. Miksi ostaa oma asu vain yhtä päivää varten? Monet jouluaattoisinkin joulupukin työtä tekevät joulupukit tekevät joulupukin töitä vain muutamana jouluaattona, jolloin joulupukkiasun vuokraaminen on oman ostamista järkevämpää.

Maskottiasuja vuokrataan mm. yritysten ja yhdistysten tapahtumiin, syntymäpäiville, penkkareihin ja naamiaisiin.

Huollamme vuokrattavia joulupukkiasuja ja maskottiasuja. Joulupukkiasujen parrat ja peruukit on pesty ja harjattu jokaisen käyttäjän jälkeen ja asut tarpeen mukaan. Käytämme joulupukkipartojen ja -peruukkien huollossa peruukkishampoota, peruukkibalsamia ja peruukkiharjaa. Myös maskottiasujen päät ja tassut on pesty jokaisen käyttäjän jälkeen ja asut tarpeen mukaan.

Joulupukkiasu tai maskottiasu maksetaan laskulla etukäteen tai viimeistään noudettaessa (laskulla) asu. Noutoaika ja asun vuokraamisaika on tulee sopia etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse:

 1. p.045 110 8020 / Tapani

Email: tapani[at]joulusuomi.fi

Joulu Suomi

Kasavuorentie 18 D 27

02700 Kauniainen


Joulupukkiasut:

Vuokrattavat joulupukkiasumme ovat samanlaisia kuin jouluaattopukkimme käyttävät yleensä jouluaattoisin. Toistaiseksi jalkineita, kangastekovatsoja ja käsineitä ei ole mahdollista vuokrata meiltä. Jalkineiden sijasta joulupukkiasun mukana tulevat mustat saappaanpäälliset, jotka on koristeltu valkoisella tekoturkisreunuksella. Saappaanpäällisten alla käytetään omia mustia tai tummia jalkineita.

Vuokrattavaan joulupukkiasuun sisältyy:

 1. -Parta, jossa on viikset kiinni ja peruukki

 2. -Nuttu ja housut. Nuttu ja housut ovat polyesteristä valmistettua fleecetyyppistä kangasta. Nutussa on valkoiset tekoturkisreunukset.

 3. -Hattu. Joulupukin hattu on polyesteristä valmistettua fleecetyyppistä kangasta. Hatussa on valkoinen tekoturkisreunus.

 4. -Musta tekonahkavyö

 5. -Puinen keppi

 6. -Joulupukin lukulasit ilman vahvuuksia

 7. -Puhallettava tekovatsa

 8. -Mustat tekonahkaiset saappaanpäälliset, joissa on tekoturkisreunus.

Joulupukkiasun viikkovuokrahinta on 50,00e (sis. alv 24%).


Maskottiasut:

Joulu Suomen vuokraamissa maskottiasukokonaisuuksissa on aina mukana maskottihahmon pää, maskottihahmon kokovartaloasu, maskottihahmon jalkatassut (joiden alla käytetään omia jalkineita) sekä kangastekovatsa muhkeutta tuomaan.

Joulu Suomi vuokraa seuraavia maskottiasuja:

 1. -Pääsiäispupu / pupumaskottiasu

 2. -Kissamaskottiasu

 3. -Koiramaskottiasu

Maskottiasun viikkovuokrahinta on 50,00e (sis. alv 24%).