Asuvuokraamo

 
 

Copyright 2022 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Joulu Suomen asuvuokraamo:

Joulu Suomesta on mahdollista vuokrata viikoksi joulupukkiasu tai maskottiasu.

Asun vuokraaminen ostamisen sijasta on kestävää taloutta. Miksi ostaa oma asu vain yhtä päivää varten? Monet jouluaattoisinkin joulupukin työtä tekevät joulupukit tekevät joulupukin töitä vain muutamana jouluaattona, jolloin joulupukkiasun vuokraaminen on oman ostamista järkevämpää.

Maskottiasuja vuokrataan mm. yritysten ja yhdistysten tapahtumiin, syntymäpäiville, penkkareihin ja naamiaisiin.

Huollamme vuokrattavia joulupukkiasuja ja maskottiasuja. Joulupukkiasujen parrat on pesty jokaisen käyttäjän jälkeen ja asut tarvittaessa. Myös maskottiasujen päät on pesty jokaisen käyttäjän jälkeen ja asut tarvittaessa.

Joulupukkiasu tai maskottiasu maksetaan laskulla etukäteen tai viimeistään noudettaessa (laskulla) asu toimistoltamme. Noutoaika ja asun vuokraamisaika on tuleee sopia etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse:

 1. p.045 110 8020 / Tapani

Email: tapani[at]joulusuomi.fi

Joulu Suomi

Opastinsilta 8 B

00520 Helsinki


Joulupukkiasut:

Vuokrattavat joulupukkiasumme ovat samanlaisia kuin jouluaattopukkimme käyttävät yleensä jouluaattoisin. Toistaiseksi jalkineita, kangastekovatsoja ja käsineitä ei ole mahdollista vuokrata meiltä. Jalkineiden sijasta joulupukkiasun mukana tulevat mustat saappaanpäälliset, jotka on koristeltu valkoisella tekoturkisreunuksella. Saappaanpäällisten alla käytetään omia mustia tai tummia jalkineita.

Vuokrattavaan joulupukkiasuun sisältyy:

 1. -Parta, jossa on viikset kiinni ja peruukki

 2. -Nuttu ja housut. Nuttu ja housut ovat polyesteristä valmistettua flanellityyppistä kangasta. Nutussa on valkoiset tekoturkisreunukset.

 3. -Hattu. Joulupukin hattu on polyesteristä valmistettua flanellityyppistä kangasta. Hatussa on valkoinen tekoturkisreunus.

 4. -Musta tekonahkavyö

 5. -Puinen keppi

 6. -Joulupukin lukulasit ilman vahvuuksia

 7. -Puhallettava tekovatsa

 8. -Mustat tekonahkaiset saappaanpääliset, joissa on tekoturkisreunus.

Joulupukkiasun viikkovuokrahinta on 30,00e

15 euron lisähintaan on mahdollista ostaa viiksiliima ja liimanpoistoaine parran viiksiosan tukevampaa kiinnitystä varten.


Maskottiasut:

Joulu Suomen vuokraamissa maskottiasukokonaisuuksissa on aina mukana maskottihahmon pää, maskottihahmon kokovartaloasu, maskottihahmon jalkatassut (joiden alla käytetään omia jalkineita) sekä kangastekovatsa muhkeutta tuomaan.

Joulu Suomi vuokraa seuraavia maskottiasuja:

 1. -Pääsiäispupu / pupumaskottiasu

 2. -Kissamaskottiasu

 3. -Koiramaskottiasu

Maskottiasun viikkovuokrahinta on 40,00e