Hae töihin joulupukiksi Joulu Suomelle!

 Copyright 2020 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Joulu Suomen joulupukkipalvelu etsii lapsiystävällisiä, sanavalmiita ja mahdollisesti laulutaitoisiakin reippaita henkilöitä työskentelemään yhdessä Joulun tärkeimmistä tehtävistä ja aattoillan pääroolissa: joulupukkina jouluaattona 24.12.2020.

Joulu Suomen joulupukkipalvelu on jouluaattoisin maantieteellisesti Suomen suurin jouluaattopukkipalvelu. Haemme uusia joulupukkeja joukkoomme seuraaville alueille jouluaatoksi 2020: Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Tampereen seudulle, Turun seudulle, Lahden seudulle, Hämeenlinnan seudulle, Valkeakoskelle ja Akaaseen, Hyvinkäälle, Kuopion seudulle, Mikkelin seudulle, Oulun seudulle, Rovaniemelle, Kemi-Tornion alueelle, Kouvolaan, Kotkan ja Haminan seudulle, Jyväskylän seudulle, Porin seudulle, Riihimäen seudulle, Kirkkonummelle, Vihtiin, Lohjalle, Saloon, Tuusulaan, Keravalle, Nurmijärvelle, Mäntsälän seudulle, Sipooseen, Porvoon seudulle ja Järvenpäähän.

Joulu Suomen on tarkoitus tuottaa iloinen joulukokemus joulupukin vierailun merkeissä mahdollisimman monelle lapsiperheelle. Joulu Suomi järjestää ja organisoitsee joulupukin työtä kymmenille hyville joulupukeille, joista osa on uusia ja osa vanhoja Joulu Suomen joulupukkiesiintyjiä.

Ahneus ei ole joulun hyveitä, vaan antaminen. Etsimme joulupukeiksi henkilöitä, jotka ovat valmiita antamaan itsensä ja persoonansa likoon joulupukinvierailuja tehdessään jouluaattona. Antaessaan saa - joulupukin työ on myös joulupukille itselleen antoisaa ja hauskaa.

Edellytämme joulupukeiltamme sujuvaa suomen kielen taitoa. Mikäli puhut sujuvasti myös englantia tai ruotsia tai muita kieliä, ilmoitathan niistä hakemuksessasi. Joulupukkiesiintyjiltä edellytetään myös autoa käyttöön. Navigaattori on plussaa. Ilmoitathan hakemuksessasi auton käyttömahdollisuudesta.

Joulupukin työpäivä saattaa alkaa jouluaattona esim. 11-13:00 aikaan ja päättyy useimmiten 20-21:00 aikaan. Pisimmät ja kiireisimmät työpäivät ovat yleensä pääkaupunkiseudulla. Joulupukit saavat käyttöönsä Joulu Suomelta hyvät joulupukinasut monen erilaisen varusteen kera sekä tietenkin parran ja peruukin. Joulu Suomi tekee joulupukkiesiintyjilleen valmiit aikataulut ja antaa ohjeistuksen jouluaatoksi. Joulu Suomen uudet joulupukit saavat joulupukkikoulutusta.

Jouluaattona joulupukit vierailevat lapsiperheiden kodeissa. Noin 15 minuutin vierailun aikana joulupukin tehtäviä ovat perinteisesti lasten jututtaminen, Korvatunturin kuulumisten kertominen lyhyesti, lahjojen jakamisen aloittaminen ja joululaulun laulaminen tai kuunteleminen.

Palkkaus on hyvä ja perustuu joulupukkivierailuiden määrään. Joulu Suomella on jo oma vuosien aikana kasvanut asiakaskuntansa ja Joulu Suomi markkinoi joulupukkejaan joka vuosi uusille asiakkaille monella eri  tavalla. Joulu Suomen toimisto tekee kovasti työtä joulupukkipalvelun onnistumisen eteen pyrkien organisoimaan joulupukkien aatot mahdollisimman järkevästi. Koska joulupukeillemme ei tule itselleen jouluaatosta juurikaan kuluja, voivat joulupukkimme tienata viime kädessä paremmin kuin yksityiset joulupukit ja ennenkaikkea päästä keskittymään itse joulupukin roolin esittämiseen. Joulu Suomen joulupukit ansaitsevat yleensä useita satoja euroja jouluaattona, mm. pääkaupunkiseudulla lomakorvauksineen ja kilometrirahoineen normaalina jouluaattona parhaimmillaan jopa 800 euroa. Toimimme laillisesti ja maksamme lisäksi mm. työnantajamaksut ja eläkekulut, jolloin joulupukin työ kerryttää myös eläkettä. Ilmoitathan työhakemuksessasi voitko toimia vaihtoehtoisesti laskuttamalla (yrittäjät ja laskuttavat freelancerit).

Liitäthän hakemukseesi cv:n. Joulu Suomen joulupukeilla ei saa olla rikosrekisterissä merkintöjä. Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse. Hakemukset kannattaa lähettää mahdollisimman pian, koska rekrytoimme kaiken aikaa - pikkuhiljaa marraskuusta eteenpäin. Viikkoa ennen jouluaattoa on melko todennäköisesti liian myöhäistä hakea Joulu Suomelle joulupukiksi.

Hakemukset sähköpostitse: tapani[at]joulusuomi.fi