Hae töihin joulupukiksi Joulu Suomelle!

 

Copyright 2023 Joulu Suomi

 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Joulu Suomen joulupukkipalvelu etsii lapsiystävällisiä, sanavalmiita ja mahdollisesti laulutaitoisiakin reippaita henkilöitä työskentelemään yhdessä Joulun tärkeimmistä tehtävistä ja aattoillan pääroolissa: joulupukkina jouluaattona 24.12.2023.

Joulu Suomen joulupukkipalvelu on jouluaattoisin maantieteellisesti Suomen suurin jouluaattopukkipalvelu. Haemme uusia joulupukkeja joukkoomme seuraaville alueille jouluaatoksi 2023: Pääkaupunkiseudulle, Uudellemaalle, Turun seudulle, Saloon, Tampereen seudulle  ja Valkeakoskelle sekä Akaaseen, Lahden seudulle, Hämeenlinnaan, Riihimäelle, Kouvolaan, Kotkan ja Haminan seudulle, Porin seudulle, Mikkelin seudulle, Kuopioon, Oulun seudulle, Kemi-Keminmaa-Tornio -alueelle sekä Rovaniemelle.

Joulu Suomen on tarkoitus tuottaa iloinen joulukokemus joulupukin vierailun merkeissä mahdollisimman monelle lapsiperheelle. Joulu Suomi järjestää ja organisoitsee joulupukin työtä kymmenille hyville joulupukeille, joista osa on uusia ja osa vanhoja Joulu Suomen joulupukkiesiintyjiä.

Ahneus ei ole joulun hyveitä, vaan antaminen. Etsimme joulupukeiksi henkilöitä, jotka ovat valmiita antamaan itsensä ja persoonansa likoon joulupukinvierailuja tehdessään jouluaattona. Antaessaan saa - joulupukin työ on myös joulupukille itselleen antoisaa ja hauskaa.

Edellytämme joulupukeiltamme sujuvaa suomen kielen taitoa. Mikäli puhut sujuvasti myös englantia tai ruotsia tai muita kieliä, ilmoitathan niistä hakemuksessasi. Joulupukkiesiintyjiltä edellytetään myös autoa käyttöön. Navigaattori on plussaa. Ilmoitathan hakemuksessasi auton käyttömahdollisuudesta.

Joulupukin työpäivä saattaa alkaa jouluaattona esim. 10-13:00 aikaan ja päättyy useimmiten 20-21:00 aikaan. Pisimmät ja kiireisimmät työpäivät ovat yleensä suurissa asutuskeskuksissa. Joulupukeille tulee käyttöön Joulu Suomelta hyvät joulupukinasut monen erilaisen varusteen kera sekä tietenkin huollettu ja pesty parta ja peruukki. Joulu Suomi tekee joulupukkiesiintyjilleen valmiit aikataulut ja antaa ohjeistuksen jouluaatoksi. Joulu Suomen uudet joulupukit saavat joulupukkikoulutusta.

Jouluaattona joulupukit vierailevat lapsiperheiden kodeissa. Noin 15 minuutin vierailun aikana joulupukin tehtäviä ovat perinteisesti lasten jututtaminen, Korvatunturin kuulumisten kertominen, lahjojen jakamisen aloittaminen ja joululaulun laulaminen tai kuunteleminen.

Korvaus joulupukin työstä on hyvä ja perustuu joulupukkivierailuiden määrään. Joulu Suomella on jo oma vuosien aikana kasvanut asiakaskuntansa ja Joulu Suomi markkinoi joulupukkejaan joka vuosi uusille asiakkaille monella eri  tavalla. Joulu Suomen toimisto tekee kovasti työtä joulupukkipalvelun onnistumisen eteen pyrkien organisoimaan joulupukkien aatot mahdollisimman järkevästi. Koska joulupukeillemme ei tule itselleen jouluaatosta juurikaan kuluja, voivat joulupukkimme tienata viime kädessä jopa paremmin kuin yksityiset joulupukit ilman mainoskuluja ja asunhankintakuluja ja ennenkaikkea päästä keskittymään itse joulupukin roolin esittämiseen. Toimimme laillisesti ja maksamme lisäksi mm. työnantajamaksut ja eläkekulut, jolloin joulupukin työ kerryttää myös eläkettä. Huomattava osa joulupukeistamme toimii freelancereina laskuttamalla. Ilmoitathan työhakemuksessasi myös voitko toimia vaihtoehtoisesti laskuttamalla (yrittäjät ja laskuttavat freelancerit).

Liitäthän hakemukseesi cv:n. Joulu Suomen joulupukeilla ei saa olla rikosrekisterissä merkintöjä. Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse. Hakemukset kannattaa lähettää mahdollisimman pian, koska rekrytoimme kaiken aikaa - pikkuhiljaa marraskuusta eteenpäin. Viikkoa ennen jouluaattoa on melko todennäköisesti liian myöhäistä hakea Joulu Suomelle joulupukiksi. Tervetuloa mukaan porukkaamme!

Hakemukset sähköpostitse: tapani[at]joulusuomi.fi