Tilaa Pääsiäispupu vierailulle ikkunan taakse!

 
Ohjelmatoimisto Joulu Suomi tarjoaa pääsiäisenä 2020 Pääsiäispupua vierailulle ikkunan taakse! Pääsiäispupun vierailu ilahduttaa etenkin kotona pääsiäistä viettäviä lapsiperheitä. Pääsiäispupun vierailua tarjotaan to 09.04.2020 - ma 13.04.2020 välisenä aikana. Pääsiäispupu on mahdollista tilata vierailulle ainoastaan pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa.

Pääsiäispupu tulee sovittuna aikana omakotitalon, paritalon tai rivitalon tai muun talon ikkunan taakse vilkuttamaan lapsille, hypähtelemään tanssahtelemaan, pyörähtelemään yms. Muutaman minuutin vierailun aikana Pääsiäispupusta voi ottaa vaikkapa kuvia. Pääsiäispupulla on korissaan suklaamunia ja porkkanoita. Jännittävän ja hauskan pääsiäispupun pihamaalla käynnin jälkeen pupu jatkaa matkaansa seuraavalle etapille. Oven taakse pääsiäispupu on jättänyt lapsille suklaamunia. Pääsiäispupumaskotti ei käytännössä jätä suklaamunia oven taakse, vaan tilaajan (esim. vanhempien) on tarkoitus viedä suklaamunat oven taakse ennen pääsiäispupun vierailua. Näin suklaamunat sitten yllätyksellisesti löytyvät oven takaa pääsiäispupun lähdettyä pois!

Ohjelmatoimisto Joulu Suomi aloitti maskottien tarjoamisen pääasiassa yrityksille mm. marketteihin ja erilaisiin tapahtumiin vuonna 2019.

Copyright 2020 Joulu Suomi


 
Tehty Macilla

Joulu Suomi

Youtubessa:

Kaikkien aikojen hauskin ja jännittävin pääsiäiselämys korona-aikana!


Otamme tilauksia vastaan pääsiäispupuvierailuille ainoastaan verkkokaupassamme 2.4.2020 alkaen. Pääsiäispupu on tilattava vierailulle vähintään 2 päivää etukäteen.


Tilaa Pääsiäispupu helposti Joulu Suomen verkkokaupasta

Joulu Suomen verkkokaupassa maksat turvallisesti. Joulu Suomen verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Suomen johtava verkkomaksuvälittäjä Checkout Finland Oy tarjoten maksutapamahdollisuuden monien eri verkkopankkien tunnuksilla ja luottokorteilla.

Joulu Suomen Pääsiäispupujen toimintakaupungit ja hinnoittelu aikamoduleittain 2020:


Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

klo 10:00-11:00: 40e

klo 11:00-12:00: 40e

klo 12:00-13:00: 40e

klo 13:00-14:00: 40e

klo 14:00-15:00: 40e

klo 15:00-16:00: 40e

klo 16:00-17:00: 40e

klo 17:00-18:00: 40e

klo 18:00-19:00: 40e

Lisätietojen pääsiäispupun vierailusta 2020:

Pääsiäispupu tilataan yhden tunnin aikamoduliin. Pääsiäispupun tarkempi vierailuaika ilmoitetaan tekstiviestillä viimeistään vierailupäivää edeltävänä iltana. Tekstiviestissä lukee myös pääsiäispupuesiintyjän puhelinnumero.

Pääsiäispupulla on yllään kokopääsiäispupuasu, suurine päineen, tekovatsoineen yms.

Pääsiäisen 2020 erityisolojen vuoksi pääsiäispupu ei tule kotiin sisälle eikä kodista voi myöskään tulla pääsiäispupun luokse ulos, vaan pääsiäispupua on tarkoitus katsella ikkunan takaa. Tilaustiedoissa kysytään ohjeita oikean ikkunan löytämiseksi. Pääsiäispupu soittaa tilaajan antamaan puhelinnumeroon muutama minuuttia ennen saapumistaan.

Pääsiäispupun vierailu kestää muutama minuuttia, arviolta noin alle 5 minuuttia, mutta vierailun tarkalla minuuttikestolla ei ole sinänsä vaikutusta vierailun hintaan.

Vuonna 2020 otamme tilauksia kalentereihin aika väljästi, jotta siirtymiin jää riittävästi aikaa ja saamme näin aikataulut pidettyä mahdollisimman hyvin.

Suklaamunat eivät kuulu vierailun hintaan, vaan tilaajan on tarkoitus ostaa suklaamunia oven taakse omalla kustannuksellaan. Pääsiäispupulla on mukanaan omia suklaamunia rekvisiittana korissaan. Suklaamunat on tarkoitus piilottaa oven taakse tai vaikkapa muuallekin pihamaalle ennen pääsiäispupun vierailua tilaajan toimesta.

Kohti hauskaa pääsiäiskokemusta!


Pääsiäispupujen tilausehdot 2020:

1. Pääsiäispupuesiintyjän tilaaminen: Pääsiäispupuesiintyjän, josta jäljempänä käytetään nimitystä "pääsiäispupu" voi tilata Joulu Suomen verkkokaupasta seuraavien ehtojen mukaisesti. Verkkokaupasta tilattaessa tilaus astuu voimaan verkkomaksun tapahduttua.


2. Pääsiäispupuvierailun hinta: Jouluaattopukkivierailun hinnasto on esitetty tällä sivustolla ja toisaalla verkkokaupassa tilausta tehtäessä.


  1. 3.Pääsiäispupun vierailusta maksaminen: Pääsiäispupuvierailusta maksetaan Joulu Suomen verkkokaupassa.


Verkkokaupan maksuehdot:

Joulu Suomen verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Joulu Suomelle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on Checkout Finland välittänyt maksusi. Joulu Suomen verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Joulu Suomi huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Tuotteeseen liittyvät reklamaatiot ja palautteet käsittelee Joulu Suomi.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi Joulu Suomelle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Joulu Suomelle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

4. Pääsiäispuputilauksen peruuttaminen: Pääsiäispupuvierailu on mahdollista peruuttaa viimeistään vierailua edeltävänä päivänä sähköpostitse: asiakaspalvelu@joulusuomi.fi. Pääsiäispuputilauksen peruutusmaksu on 20 euroa, joka vähennetään asiakkaan verkkokaupassa maksamasta maksusta. Erotussumma palautetaan asiakkaan tilille 30.04.2020 mennessä. Pääsiäispupuvierailupäivänä peruuttaminen ei ole enää mahdollista eikä maksettua vierailuhintaa näin ollen palauteta, jos asiakas peruuttaa tilauksensa vierailupäivänä. Valittua tunnin aikamodulia ei ole mahdollista muuttaa enää tilauksen jälkeen.


5. Pääsiäispupun saapumisaika ja myöhästyminen: Pääsiäspupu tilataan tunnin aikamoduliin ja Joulu Suomi ilmoittaa pääsiäispupun tarkemman saapumisajan tunnin aikamodulissa viimeistään edellisiltana. On normaalia, että pääsiäispun tarkka saapumisaika voi hieman heittää. Mikäli pääsiäispupu on myöhässä yli tunnin tekstiviestillä ilmoitetusta tarkasta ajasta, on asiakkaalla oikeus peruuttaa pääsiäispupun vierailu ilman peruutusmaksua. Tilaus peruutetaan soittamalla Joulu Suomen pääsiäispupulle. Yli tunnin myöhässä olevan pääsiäispupun peruuttaneille asiakkaille, jotka ovat tehneet tilauksen verkkokaupassa ja maksaneet tilauksen siellä, palautetaan pankkitilille peruutetun vierailun täysi hinta 30.04.2020 mennessä. Mikäli asiakas kuitenkin vastaanottaa yli tunnin myöhässä olevan pääsiäispupun vierailulle, asiakas ei ole oikeutettu alennukseen pääsiäispupun vierailusta, vaan vierailusta maksetaan täysi hinta.


6. Pääsiäispupun vierailun peruuttaminen Joulu Suomen toimesta: Joulu Suomella on oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ennen vierailupäivää tai vierailupäivänä. Peruutus saatetaan joutua tekemään mm. sairastapauksen, force majeuren tai onnettomuuden johdosta. Mikäli tällaisia odottamattomia esteitä ilmenisi, Joulu Suomi informoi asiakkaita mahdollisimman pian. Asiakkaan ei tarvitse maksaa toteutumattomasta pääsiäispupun vierailusta, mutta Joulu Suomi ei myöskään maksa asiakkaalle vahingonkorvausta mistä tahansa syystä toteutumattomaksi jääneestä pääsiäispupun vierailusta. Verkkokaupasta pääsiäispupun vierailusta maksaneille asiakkaille palautetaan maksettu hinta pankkitilille 30.04.2020 mennessä Joulu Suomen peruuttaessa joulupukin vierailun.


7. Alennusvaatimukset: Näiden tilausehtojen mukaiset perustellut alennusvaatimukset tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä pääsiäispupuvierailusta sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]suomi.fi . Hinnanalennusvaatimuksia ei oteta vastaan puhelimitse.


8. Tietosuoja: Joulu Suomi säilyttää yhteystietojanne ainoastaan omaa käyttöään eli korkeintaan muutama kertaa vuodessa lähetettäviä sähköposteja varten. Sähköposteissa kerrotaan Joulu Suomen tarjoamista palveluista ja tuotteista, kuten joulupukeista ja pääsiäispupuista. Joulu Suomi ei luovuta yhteystietojanne kolmansille osapuolille. Mikäli ette halua Joulu Suomen säilyttävän yhteystietojanne, voitte ilmoittaa siitä tilauksen yhteydessä tai erikseen sähköpostitse: asiakaspalvelu[at]suomi.fi .